1

Efteling nooit meer dicht

Efteling van 1 januari tot 1 januari elke dag geopend

Efteling Nieuws door

archief oud artikel 2 april 2010 Toerisme Kaatsheuvel, Noord-Brabant Sinds 1 april gaat de Efteling nooit meer dicht. Voor het eerst in het 58-jarige bestaan van de Efteling is het attractiepark elke dag geopend. Het succes van de Winter Efteling en vakantiepark Efteling Bosrijk leidde tot dit besluit.

De Efteling pakte groots uit om ervoor te zorgen dat de deuren elke dag open kunnen. Er zijn tweehonderd nieuwe werknemers aangetrokken, die op verscheidene plekken zijn ingezet. "Alle attracties, horeca en andere faciliteiten van het park zijn gereed. We zijn er klaar voor", aldus directievoorzitter Bart de Boer.

Geen verandering

Dat de Efteling het jaartje rond geopend is, betekent niet dat er binnen veel veranderingen komen. Evenementen als de Zeven Mijls Zomer en Winter Efteling blijven gewoon bestaan. Wel is de prijs dit seizoen weer met een euro verhoogd. De entreeprijs voor een volwassene is 29 euro, wat een gezinsbezoekje aan de Efteling al snel tot een kostbaar dagje uit zal maken. Daartegenover staat natuurlijk al het moois wat er te zien is en te genieten valt!

Lees meer nieuws over de Efteling op DagjeWeg.NL.
Bekijk de DagjeWeg.NL-vermelding van de Efteling.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2 april 2010 - 509