1

Tikibad zoekt glijbaantesters

Steil naar beneden in doorzichtige buis

Tikibad - Duinrell Nieuws door

archief oud artikel 14 april 2010 Toerisme Wassenaar, Zuid-Holland Waaghalzen opgelet: het Tikibad opent 13 mei een gloednieuwe glijbaan. Er mag natuurlijk niks mis gaan en daarom zoekt het zwembad glijbaantesters.

De glijbaan is 16,4 meter lang en start op 7 meter hoogte in een hoek van zeventig graden. Deze startplek is erg spectaculair. De bodem valt onder de voeten van de lefgozers weg en dan belandt de glijder in een doorzichtige buis. Iedereen kan zien wat er in die buis gebeurt en de glijder kan heel het zwembad bekijken tijdens de rit.

De testglijders testen donderdag 6 mei van 9:00 uur tot 11:00 uur de glijbaan van top tot teen. Er is plek voor dertig personen. Wees er dus snel bij! Opgeven kan tot 26 april via de website van Duinrell. De testers mogen ook meedenken over een spannende naam voor de glijbaan. Wie de winnende naam bedenkt is de eregast bij de presentatie van de glijbaan. De winnaar van het Junior Eurovisie Songfestival, Ralf Mackenbach, onthult de glijbaan op 10 mei om 11:00 uur.

Duinrell

Het Tikibad is het grootste overdekte glijbanenparadijs van Europa. Het Tikibad hoort bij Attractiepark Duinrell en beschikt over allerlei waterattracties. De glijbanen zijn vooral spannend, zoals Moonlight en Starfright, Blits en Flits, Family Slide en de Tyfoon. Ook is er de Lazy River om lekker te dobberen.

Ervaar alvast de spanning van het Tikibad

Vind nog meer spanning op de attractieparkenpagina van DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 14 april 2010 - 751