Vliegende Hollanders op NK indoor skydiven

Indoor Skydive Roosendaal komt met primeur

Nieuws door
Indoor Skydive Roosendaal, het enige indoor skydivecentrum in de Benelux, heeft met dit kampioenschap een primeur. Met dit evenement wil het skydivecentrum zich nog meer op de kaart zetten: "Indoor skydive wedstrijden worden al enkele jaren gehouden bij andere indoor skydivecentra in de wereld. Wij willen onze gasten, die hier regelmatig komen trainen, de kans geven om zich officieel Nederlands Kampioen indoor skydiven te mogen noemen. Daarbij is het een heel bijzondere sport en wij hopen veel nieuwelingen enthousiast te maken." Naast het NK zullen er tijdens deze festiviteit meerdere demonstraties worden gegeven door indoor skydivers van wereldklasse.

archief oud artikel 23 april 2010 Sport Roosendaal, Noord-Brabant In het indoor skydivecentrum in Roosendaal vindt 28 november 2010 het open Nederlands Kampioenschap indoor skydiven plaats. In de verticale windtunnel nemen teams het tegen elkaar op om de titel van Neerlands beste skydiver. "Met dit initiatief hopen wij te laten zien dat indoor skydiven meer is dan een uniek dagje uit", aldus Robert Ros van Indoor Skydive Roosendaal in een persbericht.

Liever zelf skydiven? Kijk dan op de Indoor Skydive pagina van DagjeWeg.NL. Vergeet niet de kortingsbon van DagjeWeg.NL te gebruiken.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 23 april 2010 - 320

Dit past bij 'Vliegende Hollanders op NK indoor skydiven'