Koninginnedag in Amsterdam

Download de gratis Koninginnedagapplicatie van Iamsterdam

Tips voor een leuk uitstapje in Amsterdam Nieuws door

archief oud artikel 29 april 2010 Trends Amsterdam, Noord-Holland Koninginnedag vieren in Amsterdam? Download de Koninginnedagapplicatie van Iamsterdam voor de vetste feesten en leukste activiteiten. Ook de laatste nieuwtjes komen ieder uur langs. De applicatie is er in het Nederlands en het Engels.

Verdwalen in de mensenmassa is er op Koninginnedag 2010 niet meer bij. Houd de iPhone, Blackberry of Java (Nokia) bij de hand met de speciale Koninginnedagapplicatie van Iamsterdam. Deze gratis applicatie verzamelt alle feesten en tips, voorzien van een sfeerfoto en link naar de plattegrond. De handige 'near me' functie laat alle activiteiten in de buurt zien.

De gratis gids bevat ook algemene informatie over de bezienswaardigheden van Amsterdam. Musea, markten, cafés en winkeltjes, iedereen voelt zich binnen de kortste keren thuis in de hoofdstad. Ook de gratis Wi-Fi spots zijn met de applicatie te vinden.

Download de applicatie door Iamsterdam te sms'en naar 5040 (alleen Nederlandse mobieltjes). Ook op de website van Iamsterdam en in de App store van Apple is de Koninginnedagapplicatie te downloaden.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 29 april 2010 - 273