Slagharen beste attractiepark 2010

Attractiepark Slagharen |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Reissite Zoover beloont park met Award

27 mei 2010 Toerisme Slagharen, Overijssel Bezoekers van de reissite Zoover beoordeelden Attractiepark Slagharen als het beste grote attractiepark van 2010. Het was dit jaar voor het eerst dat de award in deze categorie werd uitgereikt.

De bezoekers van Zoover schreven in totaal 23 beoordelingen en gaven het gemiddelde cijfer 8,7. Commercieel bedrijfsdirecteur Angelique Klar reageert verheugd op de website van Slagharen. "We hebben hier zo hard voor gewerkt! We zijn ons ervan bewust dat veel van onze bezoekers ook andere attractieparken hebben bezocht. Juist omdat we in die vergelijking met kop en schouders boven de anderen uitsteken vervult deze publieksprijs ons met grote trots."

Het nieuwe seizoen in Slagharen begon met een aantal stevige vernieuwingen. In het nieuwe Western Village theater halen cowboys en indianen iedere dag spannende stunts uit. Ook beleefde de nieuwe film TurtleVision zijn première in het 4D-theater. Als eerste attractiepark in Nederland introduceerde Slagharen een nieuw prijsbeleid, waarbij de entreeprijs elke dag kan veranderen. Lees meer over de flexibele toegangsprijzen van Slagharen.

Gek op Slagharen? Blijf dan slapen in Vakantiepark Slagharen.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-05-27 16:41:22 - 516