Kristalbad opent nieuwe glijbaan

Wethouder Blokhuis aanwezig bij opening

Kristalbad Apeldoorn Nieuws door

archief oud artikel 4 juni 2010 Toerisme Apeldoorn, Gelderland Het Kristalbad in Apeldoorn krijgt een nieuwe glijbaan. De groene glijbaan opent komende zaterdag. Wethouder Paul Blokhuis onthult dan ook de naam van de attractie.

De honderd meter lange glijbaan is een cadeau van exploitant ACCRES Apeldoorn B.V. aan de bezoekers van het zwembad in verband met het 75-jarig bestaan van het Kristalbad.

De glijbaan is geschikt voor jong en oud. Dit zegt Accresmanager André Bruins. "De allerkleinsten hebben wel begeleiding nodig, maar ook zij kunnen hier van genieten." In de glijbaan zitten veel bochten, waardoor bezoekers niet te hard naar beneden gaan.

DagjeWeg.NL heeft al een mooie tijdelijke naam voor de glijbaan: De Smaragd. De glijbaan heeft namelijk een smaragdgroene kleur. Wethouder Blokhuis onthult de definitieve naam zaterdag om 15:30 uur.

Het Kristalbad is op zaterdag 5 juni normaal geopend voor zwempubliek. De bezoekers van het Kristalbad kunnen daarom de opening van de nieuwe glijbaan ook vanuit het water mee maken. Op 5 juni is vanaf 14.00 uur, in verband met de opening van de glijbaan, de prijs van een dagticket aan de kassa slechts € 3,20.

Op zoek naar een zwembad in de regio? DagjeWeg.NL wijst je de weg!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 4 juni 2010 - 388