The Hague Festivals swingen!

Drie weken lang feesten in Den Haag

Nieuws door

archief oud artikel 9 juni 2010 Cultuur Den Haag, Zuid-Holland Ook al valt de regen vandaag met bakken uit de lucht, Den Haag waant zich vandaag in tropische sferen. Vanaf vandaag start The Hague Festivals. Drie weken lang swingen!

Den Haag bruist van 9 tot en met 27 juni tijdens de vierde editie van The Hague Festivals. Cultuur, muziek en entertainment komen samen en zorgen voor de mooiste feesten!

Shoppingnight

Een leuk evenement is de Ooievaart. Een prachtige rondvaartboot vaart door de grachten van Den Haag, waar gidsen prachtige verhalen vertellen over vroeger en nu. Donderdag 17 juni is het Shoppingnight. De hele avond vinden op diverse locaties in de stad geheime aanbiedingen, evenementen en acties plaats. En de winkels zijn tot extra laat geopend. Zondag 13 juni is het tijd voor het The Hague African Festival. Maar er is meer!

Bekende namen

Bekende namen tijdens de festivalperiode zijn The Hague Jazz, Festival Classique, Den Haag Sculptuur, PopHotSpot, ShoppingNight, Veteranendag en Parkpop. Maar ook minder bekende festiviteiten zijn te bezoeken, zoals Jazz'in de Gracht, Zandsculptuur, Zenith Festival, Wild Wonders, Ut Haags Notûh Festival en nog veel meer. Voor iedereen die nog steeds niet weet waar het over gaat: kom naar Den Haag en ontdek het zelf! Vind het hele programma van The Hague Festivals op de website.

Ga een dagje naar Den Haag en ontdek de festivalstad!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 9 juni 2010 - 173

Dit past bij 'The Hague Festivals swingen!'