1

DagjeWeg.NL Nieuwsbrief

De leukste uitjes in Nederland

Redactioneel door

11 juni 2010 bijgewerkt: 30 juli 2015 Toerisme Win een reis naar Australië, reis comfortabel met de trein met de NS Lentetoer of ga een dagje naar het Groene Hart. DagjeWeg.NL vertelt u de leukste nieuwtjes! Ook maakten wij een wandeling door Zwolle. Extra tip: met korting naar Elysium.


Met het hele gezin naar Australië?
Maak een filmpje en win een gratis vakantie!
AUSTRALIË - Grijp je kans en win een gratis vakantie naar Australië! Hoe? Laat in een filmpje zien dat er ook in Nederland genoeg avontuur valt te beleven. Wordt het avontuurlijkste gezin en win die reis!

Hanzestad in hart en nieren
Wandeling door het hart van Zwolle
image
ZWOLLE - Zwolle, de stad van de Blauwvingers. Geen idee wie dat zijn? Ga dan mee op ontdekkingstocht door deze prachtige Hanzestad. Van kunst en cultuur tot Zwolse balletjes. In Zwolle wordt de toerist aangenaam verrast.

Tip: Naar buiten! Het zonnetje schijnt niet meer, maar de temperatuur is prima! Vind een leuk natuuruitje! of geef een dagje strandzeilen cadeau!.

Het land door met de NS Lentetoer
Comfortabel reizen met de trein
image
TREIN - Samen in de eerste klas onbeperkt een dag reizen? Heerlijk toch! Het kan nu met de NS Lentetoer. Koop hem nu met 5 euro korting.

Drouwenerzand is eindeloos leuk
Onbeperkt eten en drinken en onbeperkt plezier in Drouwenerzand
DRENTHE - Drouwenerzand is leuk voor iedereen! De kleintjes vinden het treintje en het authentieke Carrousel geweldig. Voor grotere kinderen is er ook genoeg uitdaging. Het spectaculairst is de 'Rolling Stones', een Hunebed8baan.

Boek nog snel een weekendje weg op www.strandhotels.nl of boek een special bij HotelSpecials.

Kom, ontdek de zomer in het Groene Hart
Warme zomerdagen en heerlijk lange avonden
GROEN - De tijd van warme zomerdagen en heerlijk lange avonden is weer aangebroken. Geniet fietsend van de prachtige omgeving van het Groene Hart, zoek afkoeling op het water, proef echt ambachtelijk ijs of ga op polderstepsafari. Je bent er trouwens zo; het Groene Hart is een uniek gebied midden in de Randstad. Ontdek nu de leukste uitjes op www.groenehart.nl.

Betaalbaar plezier in Sprookjeshof
Attractiepark Sprookjeshof in Zuidlaren is geweldig voor jonge kinderen
DRENTHE - In het Drentse Zuidlaren staat Sprookjeshof, een gemoedelijke speeltuin met een sprookjesbos. Eenvoudig, betaalbaar en vooral heel leuk: attractiepark Sprookjeshof probeert andere parken niet te imiteren, maar heeft zijn eigen stijl.

Religieuze rijkdom in Brabant en Limburg
Op stap langs de mooiste kerken van Zuid-Nederland
image
ZUID-NEDERLAND - Tijdens een vakantie in Rome of Parijs is een bezoekje aan de kerken onvermijdelijk. Ook Nederland is in het bezit van indrukwekkende kathedralen. DagjeWeg.NL bezoekt met u de mooiste kerken van Zuid-Nederland.

30% korting bij Elysium

van € 29,00 voor € 20,30
BLEISWIJK - Kom tot rust in de baden en sauna's van Elysium. Korting al vanaf 30%.

Nog veel meer ticket deals zijn te vinden op DagjeWeg.NL Korting & Tickets.

Win kaartjes, geef je mening!
Gratis naar Nederlands Openluchtmuseum
ARNHEM - In het Openluchtmuseum is van alles te doen. Op het plein in de beroemde Zaanse buurt kunnen kinderen spelen met speelgoed van vroeger. En met een trekpontje varen ze over de grote vijver. Geef je mening over een willekeurig uitstapje en win vrijkaarten.


Gratis met de Museumstoomtram
HOORN - De locomotief fluit. De stoker gooit kolen op het vuur! Maak een spannende reis over het West-Friese platteland met de Museumstoomtram.

Win kaarten voor Faber Zomer Festival (5x2)!
AMSTERDAM - Win kaarten voor Faber Zomer Festival en bekijk de leukste theatervoorstellingen!

Poppen- en Berenbeurs
ROTTERDRAM - Wie speelde er vroeger niet mee? Poppen en beren: ze zijn nog steeds prachtig! Win kaarten voor de Poppen- en Berenbeurs in Rotterdam.

Cadeautip!

Spectaculair strandzeilen
STRAND - Ga zeilen op het strand van Noordwijk aan Zee. Blokarting: de nieuwste manier van strandzeilen! Makkelijk te leren, spectaculair en geschikt voor iedereen! Leuk om kado te geven. En wilt u voor uzelf direct boeken: Kijk bij de blokart-specialisten van DagjeWeg.NL.
Kortingsbonnen
Kortingsbon van de week: Speelstad Oranje
DagjeWeg.NL heeft heel veel kortingsbonnen die u gratis kan gebruiken. Hoe? Simpel:
  1. Klik op de kortingsbon die u wilt gebruiken.
  2. Vul het inschrijfformulier in. DagjeWeg.NL kan daardoor deze service in stand houden.
  3. Print de kortingsbon uit.
  4. Prettige dag!
Speelstad Oranje


Colofon en voorwaarden:
De DagjeWeg.Nl E-Krant is een uitgave van DagjeWeg.NL. U ontvangt deze E-Krant omdat u zich heeft ingeschreven via onze website, omdat iemand deze E-Krant heeft doorgestuurd aan u, of omdat u als contactpersoon bij een uitstapje staat geregistreerd of DagjeWeg.NL informeert over uw activiteiten. De redactie stelt zo zorgvuldig mogelijk, doch geheel vrijblijvend, de gegevens samen. DagjeWeg.NL kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele foutieve informatie noch voor het gebruik van deze informatie en eventuele nadelige gevolgen daarvan.
© 2010 DagjeWeg.NL | Alle rechten voorbehouden, overname zonder toestemming is verboden.

Laatst gewijzigd: 2015-07-30 13:10:03 · Gepubliceerd: 11 juni 2010 - 1414

Dit past bij 'DagjeWeg.NL Nieuwsbrief'