Gratisdagjeuit.nl voor de krappe beurs

Gratis en goedkope uitstapjes in Nederland | Nieuws door

21 juni 2010 Toerisme Geen zin om diep in de buidel te tasten voor een dagje weg? De nieuwe website Gratisdagjeuit.nl geeft een overzicht van gratis en goedkope uitstapjes in Nederland. Bewust op stap.

Let op: het kan zijn dat deze pagina verouderde informatie bevat. De pagina staat in het archief.

Gratisdagjeuit.nl is een uitbreiding van DagjeWeg.NL. Het is een eenvoudige website met een simpele navigatie. Met een muisklik tovert de inspiratiezoeker alle gratis en goedkope uitstapjes tevoorschijn. De uitstapjes hebben een korte omschrijving, geven adresinformatie en bevatten een link naar DagjeWeg.NL waar een uitgebreide beschrijving staat.

Handige tool

In de zoekbalk kan de bezoeker zijn opdracht specificeren door te zoeken op naam, plaats en type activiteit. Wie zoekt naar een goedkoop uitstapje kan bij 'instellingen' een maximaal bedrag per kind en per volwassene invoeren. Een handige tool voor mensen met een klein budget. Naast honderden voordelige uitstapjes vindt de bezoeker kortingsbonnen en prijsvragen op Gratisdagjeuit.nl.

'Gratisdagjeuit.nl geeft een andere kijk op het enorme aanbod van uitstapjes dat DagjeWeg.NL biedt', zegt uitgever Nando Eskes. 'We spelen in op de behoefte van de Nederlandse consument om bewust om te gaan met zijn geld. Ons land heeft zoveel moois te bieden voor weinig geld. Dankzij Gratisdagjeuit.nl kun je veel meer dagjes weg dan je denkt.'

2 reacties:

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-06-21 13:03:18 - 10303