Huldig Oranje: boek plek aan Amsterdamse grachten

Amsterdamse grachten tijdens huldiging Nederlands elftal bijna vol

Oranje Grachten Nieuws door

archief oud artikel 30 juni 2010 Sport Reserveer alvast een plekje aan de Amsterdamse grachten voor de alom verwachte inhuldiging van Oranje op 15 juli. Wees er snel bij, want vol is vol!

De Oranjegekte neemt toe. Reserveer daarom nu alvast een plekje aan de Amsterdamse grachten. De website Oranje Grachten biedt die mogelijkheid, want wordt Nederland kampioen, dan staat de inhuldiging van het Nederlands Elftal op 15 juli vast! Reserveren is noodzakelijk, met het inhuldigingsfeest van 1988 als voorbeeld - ook dit jaar wordt het een drukte van jewelste als Nederland het WK-voetbal wint.

Extra vlucht

Om ervoor te zorgen dat Nederland 22 jaar na dato kampioen wordt, moet er eerst nog heel wat worden gedaan. Oranjefans kunnen met de reisorganisatie Oad voor een paar duizend euro per persoon mee op een extra vlucht van de KLM richting Zuid-Afrika. De reiziger kan zo doorlopen naar het stadion in Port Elizabeth, want het toegangskaartje is bij de prijs inbegrepen. Met al die extra fans maakt Nederland misschien iets meer kans tegen Brazilië. Hup Holland Hup!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 30 juni 2010 - 631