Nieuwe klimattractie in Veldhoven

Libéma opent Klimrijk De Buitenjan in september

Nieuws door

archief oud artikel 14 juli 2010 Natuur Veldhoven, Noord-Brabant Libéma opent in september een nieuwe klimattractie in Veldhoven. Klimrijk De Buitenjan is een ecologisch verantwoord uitstapje in het bos.

Het ecologische klimbos komt op het terrein van De Buitenjan, waar een voormalig klooster te bezoeken is. Gasten vanaf 1,30 meter kunnen hun klimkunsten uitvoeren op vier verschillende parcoursen met elk een eigen moeilijkheidsgraad. De lengte van de routes verschillen. Ook zijn er moeilijke hindernissen, waardoor de klimattractie extra uitdagend is.

Op de laagste route klimmen en klauteren sportievelingen op één meter hoogte. Avonturiers kunnen een kansje wagen op een hoogte van acht meter. Vallen is er niet bij, want de klimmers worden continu gezekerd en begeleid door instructeurs.

Prijzen

Prijzen voor een dag klimmen gaan variëren tussen € 10,50 en € 17,50 per persoon. Naast individuele bezoekers, verwacht het park ook veel groepen, zoals scholieren. In totaal is er tegelijkertijd plaats voor honderd klimmers.

Verwachting

Exploitant Libéma verwacht jaarlijks 27.500 gasten in Klimrijk De Buitenjan. Het klimbos is geschikt voor een dagje weg met het hele gezin, verjaardagsfeestjes, bedrijfsuitjes en teambuildingsdagen.

Zin om te klimmen? Kijk op DagjeWeg.NL voor klautervriendelijke en uitdagende uitjes!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-07-13 22:25:03 - 1903

Dit past bij 'Nieuwe klimattractie in Veldhoven'