1

Pimp je schoen!

Maak mooie schoenen bij Galerie Lucie

Nieuws door

archief oud artikel 9 augustus 2010 Toerisme Utrecht, Utrecht Lopen jij en jouw collega's ook al jaren op van die saaie schoenen rond? Tijd om daar tijdens een gezellig bedrijfsuitje iets aan te doen! Bij Galerie Lucie kun je voor eens en altijd met die saaie slippers, gympies en schoenen afrekenen door ze tijdens een über-creatieve workshop eens lekker te pimpen.

Meestal zijn bedrijfsuitjes een tikkie saai: kanoën met de baas, wandklimmen met die saaie secretaresse: je kent dat wel. Maar voor saaiheid is geen plaats in de Utrechtse galerie van Lucie Beck. Onder deskundige begeleiding kun je jouw schoenen met behulp van kralen, strikjes, tekeningen en bloemetjes opleuken.

De workshops zijn bedoeld voor groepen groter dan acht personen en zijn dus zeer geschikt voor bedrijfsuitjes. De kosten bedragen 32,50 euro per persoon. Maar dan heb je ook wat: unieke schoenen!

Meer dan schoenen

Voor de mensen die compleet tevreden zijn met hun schoeisel is er bij Galerie Lucie nog veel meer te doen. Wat denk je van tuinkabouters beschilderen of sieraden maken? Of een lampje pimpen of servies beschilderen?

Een fijne dag

Voor meer informatie kun je terecht op de site van Galerie Lucie. Wij wensen je alvast een creatief middagje teambuilding toe!

Op zoek naar meer creatieve tips voor een bedrijfsuitje?! Kijk eens op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 9 augustus 2010 - 1094

Dit past bij 'Pimp je schoen!'