Paraplu's in de aanslag!

Morgen begint de herfst in Nederland

science center NEMO Nieuws door

archief oud artikel 6 september 2010 Natuur Wat hebben we genoten van het prachtige weer dit weekeinde. De zon scheen volop en de aangename temperaturen nodigden uit om vooral veel buiten te zijn. Maar de nazomer is vanaf morgen voorbij.

Aankomende dagen trekt herfstachtig weer over het land, met veel regen en weinig tot geen zonneschijn. Vanavond neemt de bewolking al toe en vannacht gaat het regenen. "Tijdens de regen is het maar een graad of 13, daarna loopt de temperatuur nog op naar 17 graden", aldus DagjeWeg.NL-weerman Jan Visser. Ook de komende dagen voorspellen weinig goeds. Het blijft zeer wisselvallig en er valt iedere dag wel neerslag.

Vind alle overdekte activiteiten van Nederland.

Toch een dagje weg? DagjeWeg.NL heeft genoeg overdekte ideeën. Drie tips:

Science center NEMO: NEMO eindigde als derde in de strijd om de DagjeWeg.NL Award 2010. Reden genoeg voor een tripje naar Amsterdam. Vijf verdiepingen vol spannende, leuke doe- en ontdekdingen. Alles in NEMO heeft te maken met wetenschap en technologie. Dat is interessant!

SchatEiland Zeumeren: SchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland. Kinderen tot 12 jaar hebben urenlang plezier met de vele attracties in het overdekte gedeelte. Schatgraven, goud zoeken, klimmen, klauteren en zelf bootjes besturen. Hier is het altijd lekker weer!

KidZcity: ook KidZcity is een overdekt speelparadijs. Ontdek het reusachtige klimkasteel waarop de kinderen naar hartenlust klauteren en klimmen. Eén van de populairste attracties is de Timekeeper. Kinderen schieten hier met kanonnen 18.000 ballen af.

En er is ook goed nieuws! Na regen komt zonneschijn. Aan het eind van de week zijn er meer opklaringen.

Gaat de zon weer schijnen? DagjeWeg.NL heeft ook een overzicht van alle buitenactiviteiten van Nederland.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2010-09-06 16:30:16 - 380