Tijd voor een dagje uit

Prachtig weekend om eropuit te gaan

Redactioneel door

archief oud artikel 7 oktober 2010 Natuur Het weekend belooft prachtig te worden! Tijd om er eens lekker op uit te trekken. DagjeWeg.NL geef leuke uittips voor in de natuur en natuurlijk zijn er ook altijd weer leuke kortingen en prijsvragen. Fijn weekend!

 
 
 
Pluk in Madurodam is verlengd!
Kom naar Madurodam
image
DEN HAAG - Pluk in Madurodam is verlengd t/m 31 oktober. Wees er snel bij en beleef zelf de avonturen van Pluk! Iedere dag van 10:00 uur tot 18.00 uur. Voor meer informatie kijk op www.madurodam.nl.
 
2e kaartje gratis
Bij twee pakken Friesche Vlag
image
DEN HAAG - Friesche Vlag maakt het héél voordelig om met je familie een heerlijk dagje uit te beleven! Koop 2 actiepakken vla van Friesche Vlag, plak de streepjescodes op de spaarkaart en krijg een 2e entreekaartje voor één van de 56 deelnemende partners helemaal gratis! Kijk op het pak of op www.frieschevlag.nl voor de deelnemende partners.
 
 
Aan tafel in de Biesbosch
Vaarexcursie met de boswachter
image
NATUUR - Samen met boswachter Thomas van der Es van Staatsbosbeheer schuiven wij aan de eettafel bij de dieren uit de Biesbosch. Een leerzame vaartocht door een verrassend stukje Nederland.
 
Op de woeste Waddenzee
Werelderfgoed Waddenzee
image
NATUUR - Trekvogels en toeristen strijken graag neer rondom de Waddenzee voor een tussenstop of een ontspannen vakantie. Geen wonder dat dit unieke stukje natuur sinds 2009 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.
 

Elf potjes met vet tijdens NS-wandeltocht
Blaren zijn onvermijdelijk tussen Ede en Wageningen
image
NATUUR - 'De paden op, de lanen in. Vooruit met flinke pas!' En zo is het maar net. DagjeWeg.NL doet mee en wandelde met een NS-wandeling elf kilometer van Ede naar Wageningen!
 
Nationale Open Dag DJI
Voor een bezoek aan één van de 48 deelnemende inrichtingen moet u zich van tevoren inschrijven.
image
LANDELIJK - De poort gaat open! Op zaterdag 6 november vindt de Nationale Open Dag DJI plaats. Neem ook een kijkje in een justitiële inrichting! Bezoek www.depoortgaatopen.nl.
 
 

Rijksmuseum: een must voor iedere Nederlander
Een bezoek aan het Rijksmuseum Amsterdam
image
AMSTERDAM - De schatkamers van Nederland zijn niet verborgen in een ondergrondse kelder of in een streng beveiligd pakhuis. Nee, iedereen mag er van genieten in het Rijksmuseum Amsterdam.
 

Sightseeing door Noordbrabants Museum
Tentoonstellingen onder de loep
image
DEN BOSCH - Midden in het centrum van Den Bosch schuilt achter een krullerig gouden hek het Noordbrabants Museum. De prachtige bruine gevel doet bijna Romeins aan. Hierachter schuilt een eindeloze wereld van kunst en cultuur.
 

Lesje kunstgeschiedenis in Gemeentemuseum
Maak in één tentoonstelling kennis met verschillende stijlen
image
DEN HAAG - Wie de tentoonstelling Andere tijden - Nieuwe werelden bezoekt, bevindt zich in goed gezelschap. Bekende namen als Vincent van Gogh, Claude Monet, Pablo Picasso en Piet Mondriaan verzamelden zich in het Gemeentemuseum Den Haag.
 
 

Nieuw kabinet hakt in kunst en cultuur
Vooral de kunstenaars en podiumkunsten krijgen het zwaar
image
BEZUINIGINGEN - Het nieuwe kabinet is van plan om flink te bezuinigen op kunst en cultuur. Het Concertgebouw Amsterdam, Muziekcentrum Vredenburg en Muziekgebouw aan 't IJ vrezen sluiting.
 

Word vriend van DagjeWeg.NL op Hyves
 
image
 
Het laatste nieuws, de leukste filmjes en foto's van de laatste reportages en nog veel meer! Word een vriend van DagjeWeg.NL op Hyves en blijf op de hoogte.
 
Cadeautip!
 
Vaartocht door de Biesbosch
 
 
BIESBOSCH - Vaar eens mee door de Brabantse Biesbosch, waar u kunt genieten van de schitterende natuur waar grote groepen vogels dekking, voedsel en nestgelegenheid vinden.

50% korting

van € 28,00 voor € 14,00
 
image
 
PLOPSALAND - Plopsaland de Panne is vernoemd naar de wereldberoemde Kabouter Plop. Met attracties als Het Bos Van Plop, de Ploptuin, Het Kasteel van de Draak is het vooral een familiepark. Kinderhelden als Samson en Gert en Wizzy en Woppy treden er dagelijks op. Korting tot wel 50 procent.

Win kaartjes voor Skidôme
 
image
 
RUCPHEN - Sneeuwattractiepark Skidôme is al 15 jaar het gezelligste sneeuwattractiepark van Nederland. 365 dagen kraakverse sneeuw in Nederland! Win gratis kaartjes!
 
 
Win kaarten voor Dolfinarium Harderwijk
 
 
RHENEN - Beleef de nieuwe dolfijnenshow 'De Droomwens' in DolfijndoMijn. Win kaarten voor Dolfinarium Harderwijk!
 
Win kaarten voor Ouwehands Dierenpark
 
 
HARDERWIJK - Durf jij neus aan neus met de ijsberen in Ouwehand? Win kaarten voor Ouwehands Dierenpark Rhenen
 
Praat mee over de Geefwet!
 
image
 
Het sociaal mediaplatform #geefwet komt met nieuws, informatie en ideeën rondom de fondswerving voor de culturele sector. Denk ook mee en maak je ideeën bekend via #geefwet op Twitter, Facebook en Hyves.
Kortingsbonnen
Kortingsbon van de week: Dierenpark De Oliemeulen
DagjeWeg.NL heeft heel veel kortingsbonnen die u gratis kan gebruiken. Hoe? Simpel:
  1. Klik op de kortingsbon die u wilt gebruiken.
  2. Vul het inschrijfformulier in. DagjeWeg.NL kan daardoor deze service in stand houden.
  3. Print de kortingsbon uit.
  4. Prettige dag!
The Chocolate Bar



Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 7 oktober 2010 - 2565

Dit past bij 'Tijd voor een dagje uit'