Woezel en Pip beste familiemusical

ANWB Publieksprijs voor kinder- en familiemusical

Dinand Woesthoff Nieuws door

archief oud artikel 14 oktober 2010 Cultuur De ANWB Publieksprijs voor de beste kinder- en familiemusical 2010 is voor Woezel en Pip in de Tovertuin. Dinand Woesthoff, creatief directeur van producent Dromenjager, ontving de prijs gisteren in het tv-programma RTL Boulevard.

Voor de eerste keer werd de ANWB Publieksprijs in deze nieuwe categorie uitgereikt. Om hier extra aandacht aan te besteden was de uitreiking apart van het gala op 7 juni. Naast Woezel en Pip in de Tovertuin waren Sprookjesboom en Hoe overleef ik mijn eerste zoen? genomineerd.

Benieuwd naar de musicalsensatie van dit moment? Lees de recensie over Petticoat.

De ANWB Publieksprijs wordt ieder jaar uitgereikt aan de beste grote en kleine musical. Het publiek kiest de winnaars. De prijs is een bronzen beeld naar een ontwerp van Pépé Grégoire. Dit jaar gingen de prijzen naar de musicals Ja zuster, nee zuster en Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat.

Woezel en Pip

Woezel en Pip zijn twee lieve hondjes, gecreëerd en bedacht door Guusje Nederhorst. De avonturen die deze twee vriendjes meemaken staan dicht bij de belevingswereld van kinderen. Boekjes, speelgoed, kleding en kaartjes: van de twee hondjes is van alles te koop!

Bekijk de trailer

Lees nieuws over musicals op DagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 14 oktober 2010 - 480