Musicals

Musicals - vind een musical in...

Musicals (31)

Laat je betoveren in Sprookjeswonderland

enkhuizen, Noord-Holland  -  Sprookjeswonderland Enkhuizen is een onontdekt pareltje in de wereld van kinderparken. Ontmoet bekende sprookjesfiguren en speel in het Kabouterdorp en het Sprookjesbos!

geopend, elke dag geopend 

Theater de Avenue

breda, Noord-Brabant  -  Een avondje uit in theaterrestaurant De Avenue is een complete beleving: lekker eten en een dinnershow op niveau.

elke dag geopend 

Schouwburg Het Park Hoorn

hoorn, Noord-Holland  -  Schouwburg en Congrescentrum Het Park staat in het centrum van Hoorn met een mooi uitzicht over het Hoornsche Hop. Zin in een theatraal avondje uit? Hier worden gevarieerde voorstellingen getoond, van muziek tot cabaret!

elke dag geopend 

Soldaat van Oranje - De Musical

katwijk, Zuid-Holland  -  Beleef Soldaat van Oranje - De Musical in de TheaterHangaar in Katwijk. Een unieke en meeslepende ervaring!

geopend op afspraak of bel +31 (0)714 014 511 

Gezellig dagje weg? Boek hier direct je tickets!

Parktheater Eindhoven

eindhoven, Noord-Brabant  -  Cabaret, circus, ballet, opera, toneel... Het Park Theater Eindhoven heeft een gevarieerd programma. De voorstellingen worden gehouden in een sfeervolle ambiance.

's zondags gesloten 

Theater De Maagd

bergen op zoom, Noord-Brabant  -  Bezoek een van de meer dan honderd voorstellingen dit seizoen in Theater De Maagd! Het theater in Bergen op Zoom was vroeger een kerk - en dat kan je merken.

elke dag geopend 

TAQA Theater De Vest

alkmaar, Noord-Holland  -  Theater De Vest biedt veel verschillende tentoonstellingen. Ook is er ruim aandacht voor cabaret, show, muziek, musical en ballet. Voor het gezin en de jeugd zijn er gezinsconcerten.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Zuiderstrandtheater

den haag, Zuid-Holland  -  Beleef een groot scala aan voorstellingen zoals klassiek, dans, koren, opera, jazz en wereldmuziek. En dat alles in het unieke Zuiderstrandtheater.

elke dag geopend 

Oude Luxor Theater

rotterdam, Zuid-Holland  -  Het Oude Luxor uit 1917 is een middelgroot theater in Rotterdam met cabaret, theaterconcerten, kleinschalige musicals en familievoorstellingen. Het prachtige sfeervolle theater bestaat gewoon naast het Nieuwe Luxortheater.

's zondags gesloten 

Theater Junushoff Wageningen

wageningen, Gelderland  -  Theater Junushoff in Wageningen biedt voor ieder wat wils. Van show en dans tot zang en musical.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

DeLaMar Theater

amsterdam, Noord-Holland  -  Het DeLaMar Theater kent een lange geschiedenis, al vanaf 1947. Wim Sonneveld stond hier vaak op de planken. Nu is het theater helemaal vernieuwd en heeft het een divers aanbod voor liefhebbers van onder andere theater, musicals en cabaret.

elke dag geopend 

Wilminktheater

enschede, Overijssel  -  Cultuur in allerlei soorten en maten vind je in het Wilminktheater in Enschede. Er zit vast een voorstelling tussen die bij jou past!

doordeweeks geopend 

Win 2 vrijkaartjes voor een dag vol avontuur in Batavialand

prijsvraag Stap in Batavialand aan boord van het historische schip De Batavia en zeil mee naar de zeventiende eeuw! Op de scheepswerf zie je hoe een waterschip wordt gebouwd en kun je zelf een touw maken in de tuigerij. Ook in het museum is van alles te doen. Digitale spelletjes spelen op de unieke Active...

UITagenda musicals

UITagenda

Activiteit toevoegenWat te doen? Bekijk de volledige Musical UITagendaWat te doen vandaag? Bekijk de tips van de redactie

donderdag

24 september 2020Peelpodium 2020: muziek & theater in De Groote PeelPeelpodium 2020: muziek & theater in De Groote PeelHello, Dolly!The Visit de MusicalPeelpodium 2020: muziek & theater in De Groote PeelTheater Terra: Kikker zingt en leest voor (3+)donderdag 24 september 2020

vrijdag

25 september 2020Peelpodium 2020: muziek & theater in De Groote PeelPeelpodium 2020: muziek & theater in De Groote PeelHello, Dolly!The Visit de MusicalPeelpodium 2020: muziek & theater in De Groote PeelTheater Terra: Kikker zingt en leest voor (3+)vrijdag 25 september 2020

zaterdag

26 september 2020Peelpodium 2020: muziek & theater in De Groote PeelHello, Dolly!The Visit de MusicalPeelpodium 2020: muziek & theater in De Groote PeelTheater Terra: Kikker zingt en leest voor (3+)Theaterspektakel Het Pauperparadijszaterdag 26 september 2020

zondag

27 september 2020Peelpodium 2020: muziek & theater in De Groote PeelHello, Dolly!The Visit de MusicalPeelpodium 2020: muziek & theater in De Groote PeelTheater Terra: Kikker zingt en leest voor (3+)Theaterspektakel Het Pauperparadijszondag 27 september 2020

maandag

28 september 2020Hello, Dolly!The Visit de MusicalPeelpodium 2020: muziek & theater in De Groote PeelTheater Terra: Kikker zingt en leest voor (3+)Theaterspektakel Het Pauperparadijsmaandag 28 september 2020

dinsdag

29 september 2020Hello, Dolly!The Visit de MusicalPeelpodium 2020: muziek & theater in De Groote PeelTheater Terra: Kikker zingt en leest voor (3+)Theaterspektakel Het Pauperparadijsdinsdag 29 september 2020