zuid-holland

Zuid Holland Musical (8)

Oude Luxor Theater

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Het Oude Luxor uit 1917 is een middelgroot theater in Rotterdam met cabaret, theaterconcerten, kleinschalige musicals en familievoorstellingen. Het prachtige sfeervolle theater bestaat gewoon naast het Nieuwe Luxortheater.

elke dag geopend

Theater de Veste

DELFT, ZUID-HOLLAND - Voor een cultureel avondje uit in Delft, is Theater de Veste de perfecte bestemming. Toneel, cabaret, dans, musical en opera komen hier allemaal samen.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 25,50

AFAS Circustheater

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Bekend door de grote musicalproducties van Stage Entertainment, Joop van den Ende en Albert Verlinde: het AFAS Circustheater in Scheveningen. Voor een bijzonder avondje uit!

's maandags gesloten

entree vanaf € 40,00

Stadstheater Zoetermeer

ZOETERMEER, ZUID-HOLLAND - Het Stadstheater van Zoetermeer heeft verscheidene voorstellingen. Voor de voorstelling kan de bezoeker bij restaurants in de buurt tegen korting dineren.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Musical Soldaat van Oranje

KATWIJK, ZUID-HOLLAND - Heb jij Soldaat van Oranje nog niet gezien? De prijswinnende musical draait al jaren en is enorm populair. De voorstelling wordt gespeeld in de TheaterHangaar in Katwijk.

's maandags gesloten

entree vanaf € 35,00

Nieuwe Luxor Theater

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - Het nieuwe Luxor Theater is een opvallend gebouw aan de voet van de Erasmusbrug dat meteen in het oog springt. Geniet hier van grote musicals, cabaret, opera en nog veel meer entertainment.

's zondags gesloten

entree vanaf € 22,50

Zuiderstrandtheater

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Beleef een groot scala aan voorstellingen zoals klassiek, dans, koren, opera, jazz en wereldmuziek. En dat alles in het unieke Zuiderstrandtheater.

elke dag geopend

entree vanaf € 20,00