Gratis dagje uit Amsterdam

#Amsterdam is niet duur!

Redactioneel door

archief oud artikel 11 november 2010 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Cultuur is niet duur! Soms is het zelfs helemaal gratis. DagjeWeg.NL ontdekte met het Amsterdams Uitburo de leukste theatervoorstelllingen en concerten in Amsterdam. Fijn weekend!

Gratis

In de Nicolaaskerk tegenover het Centraal Station is zaterdag 13 november om 17:00 uur een concert te horen van De Cappella Nicolai onder leiding van Michael Hedley. De Capella is een koor van zestien ervaren amateurs en enkele professionele zangers dat al de concerten en repetities uitvoert in de Nicolaaskerk. Hierna is het tijd voor een borrel op de Zeedijk.

Het Nederland Philharmonisch Orkest wil klassieke muziek bij een breder publiek bekend maken. Onder de noemer NedPho Go! spelen leden uit het orkest op plekken buiten de concertzaal om met muziek mensen samen te brengen. Het repertoire varieert van barokmuziek tot romantische en twintigste-eeuwse werken. Zondag 14 november is NedPho Go! te horen in het Jan ter Heijden Huis.

Nieuwe Nederlands artiesten laten van zich horen op zondag 14 november, tijdens de live muziekavond in het CC Muziekcafé. De avond wordt georganiseerd door Stichting Laaglandliedjes die Nederlandse singer-songwriters wil helpen aan meer bekendheid.

Laatst gewijzigd: 2022-12-19 16:51:57 · Gepubliceerd: 11 november 2010 - 177

Dit past bij 'Gratis dagje uit Amsterdam'