De bijzondere Maten Beurs

Voor de Miss Grote Maten Verkiezing 2005   Redactioneel door

12 april 2005 Rijswijk, Zuid-Holland Op 23 en 24 vindt er wel een heel ongewone beurs plaats in Rijswijk; de bijzondere Maten beurs. Een beurs gericht op dames en heren met een maatje meer! En, helemaal nieuw dit jaar, mode voor lange mensen! Een paradijs voor die doelgroep die moeilijk kan slagen in de winkel of net dat ene truitje of die broek zoekt in haar of zijn maat.

De doelgroep

De Bijzondere Maten Beurs richt zich voornamelijk op consumenten met een breedte-en/of lengtemaat. Naast het ruime aanbod van confectie zullen er standhouders staan met accessoires, cosmetica, sieraden en producten die speciaal op maat gemaakt worden. Ook zijn de twee nieuwste tijdschriften “Vol Magazine” en “Big is Beautiful” te vinden. Verder ontbreken de Verenigingen niet die zich speciaal inzetten voor deze doelgroepen.

Dress Good, Feel Good, Live Good en Look Good

Bij de invulling van de Bijzondere Maten Beurs zijn we uitgegaan van 4 groepen namelijk: Dress Good, Feel Good, Live Good en Look Good. Op de afdeling ‘DRESS GOOD’ kan je een ruim assortiment vinden aan trendy herenkleding en dameskleding. Uitgebreid met motorkleding, bruidsmode, lingerie en nog veel meer. Allemaal in lengte- en/of breedtematen. Ook de accessoires vallen hieronder. Met een maatje meer of langer mag je goed in je vel zitten. Kom genieten op de beurs! Maak contact met medemensen die ook lang zijn of een maatje meer hebben. Kijk naar de modeshows, geniet van een versnapering of onderga een massage. Dit alles kan je meemaken op de afdeling ‘FEEL GOOD’. Op de beurs kom je bedrijven tegen die de goede maat producten verkopen of anders het op maat kunnen maken. Zo kan je, bij de afdeling ‘LIVE GOOD’, onder andere terecht voor een bureaustoel op maat. Als laatst kan je op de afdeling ‘LOOK GOOD’ terecht voor een workshop make-up aanbrengen. Leer van topvisagisten hoe je er op je mooist kan uitzien. Ook kan je je laten fotograferen door vakfotografen. Leuk als je net iets nieuw hebt gekocht!

Op zondag is voor de derde keer de MISS Grote Maten Mode VERKIEZING. Er wordt bij deze verkiezing vooral gelet op je kledingkeuze. Laat maar eens zien dat je er met een maatje meer ook goed uit kan zien! Verder wordt er gelet op je uitstraling, lichaamshouding en natuurlijk je complete presentatie.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2005-04-12 23:02:52 - 1170