1

Oud & nieuw in Amsterdam

Leukste nieuwjaarsfeesten in de hoofdstad #oudennieuw

Redactioneel door

archief oud artikel 27 december 2010 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Champagne, oliebollen en veel vuurwerk. Dat zijn de ingrediënten voor een typisch Nederlandse oudejaarsavond. Een spetterend feest hoort hier natuurlijk ook bij. Dans je een weg naar het nieuwe jaar op een van de knallende nieuwjaarsfeesten in Amsterdam!

Of je nu het liefst met je voetjes van de vloer gaat op seventies muziek, keiharde house uit de boxen wilt horen dreunen of de voorkeur geeft aan een gemaskerd bal. Je raadt het vast al, je hebt keuze genoeg wat betreft oud & nieuw feesten in Amsterdam.

Van NDSM tot Vondelpark

Neem de pont naar NDSM-werf en ga volledig op in de betoverende stad Dazzleville. Breng de laatste uren van 2010 lachend door in het Comedy Café bij de speciale Oud & Nieuw show. Geniet samen met nachtburgemeester Isis van de champagne in Hotel Arena. Ga ‘terug naar toen’ met 80’s & 90’s hits in Odeon of laat de kurken knallen bij Vertigo in het Vondelpark

Nieuwjaarsdag

Er zijn natuurlijk ook nog frisse vogels die graag op nieuwjaarsdag iets cultureels willen ondernemen. Wat dacht je van het Nieuwjaarsconcert van het Nederlands Blazers Ensemble in Het Concertgebouw? Of met de hele familie naar het Wereldkerstcircus in Carré?

Het Amsterdams Uitburo zette de spetterendste feesten op een rijtje. Vind hier alle nieuwjaarsfeesten in Amsterdam!

Ergens anders oud & nieuw vieren? Alle knallende nieuwjaarsfeesten van Nederland vind je op DagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 27 december 2010 - 605

Dit past bij 'Oud & nieuw in Amsterdam'