1

Koop cadeautjes van Aboutaleb

Relatiegeschenken #Rotterdam onder de hamer

Nieuws door

archief oud artikel 25 januari 2011 Opmerkelijk Rotterdam, Zuid-Holland De gemeente Rotterdam is door de jaren heen overladen met cadeautjes. Om wat ruimte te maken veilt de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb de komende weken alle relatiegeschenken, net als de Amerikaanse president Barack Obama. Gisteren gaf hij het startsein voor de veiling van de verzameling souvenirs.

Borden, vaasjes en doosjes. In totaal bewaarde het Rotterdamse gemeentebestuur 2600 geschenken in een depot. Om ruimte te besparen veilt burgemeester Aboutaleb 75 relatiegeschenken. De veiling begon gisteren en is voor iedereen toegankelijk. Het bieden begint soms al bij vijf of tien euro, dus voor iedere portemonnee is er iets betaalbaars. Zo kun je een schijf uit de stam van de kerstboom kopen, die vijf jaar geleden op het plein voor het stadhuis stond.

Veiling

Iedere dag tussen 8:30 uur en 17:00 uur zijn alle relatiegeschenken te zien in de hal van het Rotterdamse stadhuis. Tot 7 februari 2011 om 12:00 uur is het mogelijk om per e-mail een bod uitbrengen op één van de voorwerpen. De opbrengst gaat naar het Fonds Bijzondere Noden Rotterdam. Bekijk hier alle relatiegeschenken.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 25 januari 2011 - 133

Dit past bij 'Koop cadeautjes van Aboutaleb'