1

Efteling bouwt grootse evenementenlocatie

#Raveleijn opent in april 2011

De Efteling Nieuws door

archief oud artikel 2 februari 2011 Zakelijk Kaatsheuvel, Noord-Brabant De magische stad Raveleijn verrijst in De Efteling. Behalve een enorme openluchttheater herbergt deze stad ook een gethematiseerde evenementenlocatie voor 500 personen en bijzondere vergaderruimtes.

De nieuwe attractie van De Efteling, de magische stad Raveleijn, opent in april 2011. In de stad kunnen bezoekers enkele keren per dag genieten van de theatershow. Maar behalve een grote openluchtarena voor 1200 personen heeft Raveleijn ook voor de zakelijke markt verrassingen in petto. Gezelschappen vanaf 20 personen genieten van lunch- en dinerarrangementen. Ook is de arrangementenlocatie van Raveleijn beschikbaar voor zakelijke diners of borrels. Voor grootse evenementen is de stad exclusief af te huren.

Raveleijn

Het verhaal rond de magische stad Raveleijn is geschreven door kinderboekenschrijver Paul van Loon. De legende van de stad gaat om het lot van vijf broers en zussen. Zij zijn opgegroeid in de stad, maar moeten met hun ouders mee verhuizen naar een dorpje. In hun zucht naar meer avontuur ontdekken zij de poort van Raveleijn, daar waar raven ruiters zullen zijn. Bij hun binnenkomst in de stad gebeuren er merkwaardige dingen. Het boek komt uit in maart 2011 in heel Nederland en in de Efteling.

Doe meer inspiratie op voor events op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2 februari 2011 - 348

Dit past bij 'Efteling bouwt grootse evenementenlocatie'