1

Boek een luxe vakantiehuis

LuxeVakantiehuizen.nl brengt luxe dichtbij #vakantie

LuxeVakantiehuizen.nl Nieuws door

archief oud artikel 9 februari 2011 Toerisme Ontspannen op vakantie in pure luxe. Met de nieuwe website LuxeVakantiehuizen.nl is de perfecte vakantiebestemming binnen de kortste keren gevonden. Alle pareltjes van diverse aanbieders, overzichtelijk bijeengebracht op één site. Boeken maar!

Op de nieuwe website van EskesMedia draait alles om gemak. Een vakantie boeken is vaak een lange zoektocht en door de bomen ziet de consument het bos niet meer. Op LuxeVakantiehuizen.nl zijn de vakantiehuizen van verschillende aanbieders als Belvilla, Bungalow.Net, VillaVacant en Novasol bijeen gebracht. Op een eenvoudige en overzichtelijke manier zijn de huizen gerangschikt. Binnen vijf minuten is die vrijstaande villa aan de Middellandse Zee geboekt!

Eenvoudig boeken

"De bezoeker zoekt snel en komt gemakkelijk tot een boeking", legt ontwerper Henk Meijer uit. Via de ordelijke voorpagina van LuxeVakantiehuizen.nl wordt de consument snel naar de gewenste bestemming geleid. De reis begint in de Huizengids, waar een overzicht van alle huizen met de beschikbare periodes is samengesteld. Binnen de gids kan hij zijn zoekopdracht specificeren door de bestemming, het aantal personen, de vakantieduur en de aankomstdatum op te geven.

Ook zin in vakantie? Kijk snel op LuxeVakantiehuizen.nl en vind de perfecte bestemming.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 9 februari 2011 - 393