1

Vier vakantie bij de boer

Carnaval, boerenvakanties en #voorjaarsvakantie

Redactioneel door

archief oud artikel 23 februari 2011 Toerisme Geniet van een heerlijke vakantie bij de boer! Ook geeft DagjeWeg.NL in deze nieuwsbrief nog wat tips voor de voorjaarsvakantie.

 
 
DagjeWeg.NL
Facebook Twitter Hyves

Vakantie bij de boer

Het geluid van kakelende kippen vervangt het lawaai van toeterende auto's. Het grijze beton maakt plaats voor uitgestrekte, groene weiden. En dat terwijl je wakker wordt in een bedstee. Goedemorgen, je bent op vakantie op een boerderij!

Slapen met konijnen

Schapen, konijnen, knuffelkippen en geiten lopen los rond op de boerderij. Heerlijk rustig wakker worden. Overnacht op Schapenhouderij Hoeve Waterschap in Echtenerbrug.

Konijnen
 

Tips voor voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie kun je nog kiezen voor een streepje lente of een restje winter. DagjeWeg.NL geeft last minute tips voor de voorjaarsvakantie.

Voorjaar
 

Slapen bij de boer in Epe

Fiets over de uitgestrekte heide van de Veluwe en slaap in een honderden jaren oude boerderij. Welkom op Veehouderij De Wildakker!

Boerderij
 

Carnaval 2011

Waar vieren mensen het mooiste carnavalsfeest? DagjeWeg.NL verzamelde de mooiste parades. Zo weet jij precies waar je naar toe moet gaan in maart.

Carnaval

Korting en vrijkaarten

Lees voordat je een dagje weg gaat, de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL goed door. Het kan je een hoop geld schelen. Win bijvoorbeeld vrijkaarten voor Space Expo in Noordwijk of geef een tochtje grotbiken cadeau. Veel plezier!

Gratis naar Space Expo

Museum Boerhaave

Grotbiken als cadeau

Ouwehands Dierenpark

Gratis naar Space Expo Museum Boerhaave Grotbiken als cadeau Ouwehands Dierenpark
 
 

Laatst gewijzigd: 2012-02-13 12:40:10 · Gepubliceerd: 23 februari 2011 - 495

Dit past bij 'Vier vakantie bij de boer'