Inspiratie voor de carnavalsvakantie

Carnaval, dierenparken en vakantiehuizen #carnavalsvakantie

Redactioneel door

archief oud artikel 3 maart 2011 Toerisme Volgende week breekt voor een groot deel van Nederland de carnavalsvakantie aan! Optochten, carnavalsfeesten, de hele week is er genoeg te doen. Vind met DagjeWeg.NL de mooiste carnavalsoptochten en andere leuke uitjes zoals goedkope dierenparken en interessante tentoonstellingen.

 
 
DagjeWeg.NL
Facebook Twitter Hyves

Op naar carnaval!

Waar vieren mensen het mooiste carnavalsfeest? In Maastricht? In Venlo? Of toch in Gelderland? Iedere carnavalsoptocht is bijzonder, toch verzamelt DagjeWeg.NL enkel de beste parades. Zo weet jij precies waar je naar toe moet gaan in maart. En ook voor de rest van de week heeft DagjeWeg.NL leuke tips.

Vakantiehuizen vol luxe

Met het zachte lentezonnetje in de tuin lijkt de zomer ineens binnen handbereik. Lekker op het strand of in het bos, genieten van de zon en de warme temperaturen. Waar geniet je het meest van je welverdiende zomervakantie? Vind een luxe vakantiehuis op een prachtige bestemming met LuxeVakantiehuizen.nl.

Vakantie
 

Iedereen elektrisch

Wat zijn we tegenwoordig zonder elektriciteit? De vaatwasser, onze föhn, de dvd-speler: alles werkt op elektriciteit. Ook steeds meer auto's rijden op elektriciteit. In de tentoonstelling Iedereen Elektrisch in science center NEMO neem je een kijkje in de toekomst, met elektrische auto's en duurzame energieopwekking.

NEMO
 

Aapjes kijken voor een prikkie

Een dagje naar de dierentuin, dat is leuk voor het hele gezin. Maar minder leuk voor de portemonnee. Een bezoek aan een grote dierentuin kost al met al een rib uit je lijf. Maar voor wie op de centjes let, vond DagjeWeg.NL een goedkoop alternatief. Kom goedkoop aapjes kijken!

Aapjes
 

Jong en radicaal

Het woord radicalisering zorgt sinds 9/11 bij menig Nederlander voor een bittere nasmaak. Dit terwijl radicaliteit ook zijn positieve kanten kent. De fototentoonstelling ANGRY laat bezoekers nadenken over jonge en radicale mensen. Gedreven door het idealisme zijn zij de drijvende kracht achter maatschappelijke veranderingen.

ANGRY

Korting en acties

Zin om wat leuks te doen dit weekend? Lees deze nieuwsbrief dan goed door, want misschien valt er een voordeeltje te halen. Win vrijkaarten voor The Amsterdam Dungeon of ga met korting naar de Xtracold Icebar.

Gratis naar The Amsterdam Dungeon

4,50 euro korting voor Xtracold Icebar

Cadeautip: Workshop wijn maken

Gratis naar Say Cheese! Museum Boerhaave

Gratis naar The Amsterdam Dungeon 4,50 euro korting voor Xtracold Icebar Cadeautip: Workshop wijn maken Gratis naar Say Cheese! Museum Boerhaave
 

Laatst gewijzigd: 2012-02-13 12:40:10 · Gepubliceerd: 3 maart 2011 - 669

Dit past bij 'Inspiratie voor de carnavalsvakantie'