1

Lente, natuur en kinderuitjes

Nieuwste tips en leuke uitjes

Uit met kinderen Redactioneel door

archief oud artikel 17 maart 2011 Toerisme De natuur laat zich steeds weer van een andere kant zien, want de lente komt eraan! Geniet van deze tijd in een botanische tuin of een natuurpark. En doe vast inspiratie op voor het komende seizoen op de Kasteel Fair Heeswijk. DagjeWeg.NL neemt u mee! Misschien zelfs gratis...

 
 
DagjeWeg.NL
Facebook Twitter Hyves

Toverachtige tuinen

De lente komt er aan en de natuur is elke dag weer anders. Krokussen en sneeuwklokjes steken hun kopjes al boven de grond en langzaam wordt het steeds groener. Ontdek deze veranderingen eens niet in een bos of park, maar in een tuin. Niet de achtertuin van je buren, maar in een botanische tuin, een theetuin of een wereldtuin!

Natuurparken binnenstebuiten

Maart roert zijn staart: een erg lastige maand om een leuk dagje weg te plannen. DagjeWeg.NL laat zien dat een uitje naar een natuurpark altijd kan. Ook als het pijpenstelen regent zijn er genoeg overdekte activiteiten.

De natuur in
 

Uit met kinderen

Wat gaan we doen met de kinderen? Een lastige vraag, maar gelukkig weet DagjeWeg.NL het antwoord. Een dagje naar science center NEMO bijvoorbeeld. Dat is niet alleen leuk, maar ook leerzaam! En voor stoere jongens: het Cavaleriemuseum.

Met de kids
 

Schoolreisjes vol fantasie

Fantasie wordt werkelijkheid voor schoolkinderen in Overijssel, Gelderland en Utrecht. Wegkruipen in een konijnenhol, piraatje spelen of voor even echte ridders en prinsessen zijn. DagjeWeg.NL vond fantastische schoolreisjes.

Schoolreisje
 

Kasteel Fair Heeswijk

De Kasteel Fair Heeswijk is een leuke lifestyle fair op het prachtige Kasteel Heeswijk met unieke sfeervolle producten die bij het voorjaar en de zomer passen. Win vrijkaarten voor dit bijzondere evenement.

Doe mee

Nieuwste tips

Elke week vinden nieuwe uitjes hun weg naar DagjeWeg.NL. En die willen we graag met u delen! Reis langs vergeten culturen in de Kunsthal Rotterdam. En bewonder de Nederlandse cultuur tijdens een bootexcursie naar Kinderdijk. Ook in Giethoorn is het genieten van het water bij Smit's Paviljoen. Liever op het droge? Maak dan een toertocht met een Daf of Solex.

Kunsthal Rotterdam

Bootexcursie Kinderdijk

Solex en Daf 33

Smit's Paviljoen

Kunsthal Rotterdam Bootexcursie Kinderdijk Solex en Daf 33 Smit's Paviljoen
 
 

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 17 maart 2011 - 513