Gratis stedengidsen

Redactioneel door Grytsje Anna Pietersma

25 maart 2011 Toerisme Zelfs zonder internet bij de hand wijst DagjeWeg.NL je de weg naar de leukste activiteiten in een stad. En wel met de gratis stedengidsen! Download de gids kosteloos en vind de actuele informatie in een stad of dorp. Zo ga je goed voorbereid naar Amsterdam, Haarlem, Groningen of Rotterdam. Of waar heen je maar wilt!

Let op: het kan zijn dat deze pagina verouderde informatie bevat. De pagina staat in het archief.

Gezellig een dagje naar een stad, samen met het gezin of met een vriendin. Een prima besteding van je vrije tijd, want waar je ook van houdt, in een stad is alles te vinden. Cultuur, winkels en gezellige restaurantjes. Maar ga je naar een onbekende stad, dan is dat nog moeilijk te vinden. Geen internet bij de hand, geen Google en je zit met de handen in het haar. Was je nu maar zo slim geweest om een gratis stedengids van DagjeWeg.NL uit te printen.

De stedengidsen van DagjeWeg.NL zijn voor 90 (!) Nederlandse steden beschikbaar. De complete inhoud is volledig up-to-date, in tegenstelling tot papieren gidsen. En bovendien kun je het op elk gewenst moment downloaden, zonder daar ook maar iets voor te betalen. En toch krijg je waar voor je geld.

Stedengids

Maar wat staat er nu precies in z'n gids? Een heleboel!

  • Het laatste nieuws. Zo weet je precies welke dieren er pas in bijvoorbeeld de Apenheul geboren zijn. En welke voorwerpen een museum onlangs heeft gekocht.
  • Alle uitjes. DagjeWeg.NL verzamelt alle uitjes in Nederland. In de stedengids vind je het complete aanbod van de stad, plus adresgegevens en prijsinformatie. Hartstikke handig!
  • Kalenderitems. Wat is er de komende week in de stad te doen? Ook dat vind je in de stedengids.

Download gratis

city guide Amsterdam
city guide haarlem
city guide Den Bosch
city guide Maastricht
city guide Den Haag
city guide Rotterdam
 
 Bekijk alle gratis stedengidsen van DagjeWeg.NL en plan een dagje uit!

En voor de vakantie heeft DagjeWeg.NL ook nog een cadeautje in petto! Download gratis vakantiegidsen voor iedere provincie.
Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 2011-03-24 14:10:18 - 1727