Lentefairs en gratis stedengidsen

Haal alles uit het mooie weer met DagjeWeg.NL #dagjeweg

Redactioneel door

archief oud artikel 25 maart 2011 Toerisme Het mooie weer nodigt uit om weer eens verder te kijken dan de voordeur en de eigen woonplaats. DagjeWeg.NL heeft genoeg inspiratie voor een dagje buiten de deur. Zoals een bezoek aan een lentefair om inspiratie op te doen voor het seizoen. Of ga een dagje naar een onbekende stad. Met de gratis stedengidsen vind je overal de weg.

 
 
DagjeWeg.NL
Facebook Twitter Hyves

Leve de lente

En eindelijk is het dan echt lente! Dag winter, dag kou. We zijn klaar voor groene blaadjes, zonnestralen en warmte. Helemaal in de ban van het voorjaar? Doe dan mee met DagjeWeg.NL en plan alvast een echt lente-uitje.

Gratis stedengidsen

Zelfs zonder internet bij de hand wijst DagjeWeg.NL je de weg naar de leukste activiteiten in een stad. En wel met de gratis stedengidsen! Download de stedengids kosteloos en vind de actuele informatie in welke stad je maar wilt.

Neem mee
 

Lentefairs vol inspiratie

Zet de deuren open voor de lente! Proef de lekkerste gerechten, bekijk de nieuwste trends voor het seizoen en maak er een heerlijk lente-dagje van. DagjeWeg.NL vond de leukste lentefairs om inspiratie op te doen, voor binnen en buiten!

Lentefair
 

Haarlem in je broekzak

Haarlem is een geliefde stad voor dagjesmensen en toeristen. En dat niet zonder reden! De stad zit vol historie en nieuwe verrassingen. Van prachtige musea tot leuke winkeltjes en hippe cafés. Het nieuwe gidsje 100% Haarlem in de broekzak en al het moois openbaart zich als vanzelf...

Haarlem
 

DierenPark Amersfoort

Kom bavianen en Siberische tijgers ontdekken in de Stad der Oudheid, spelen in één van de drie speeltuinen, en sta oog in oog met fascinerende vogelspinnen, lenige boa constrictors en indrukwekkende baardagamen. DagjeWeg.NL geeft tien vrijkaarten weg voor DierenPark Amersfoort!

Doe mee

Nieuwste tips

DagjeWeg.NL heeft ook voor deze week weer leuke tips. Kom spelen in het Drouwenerzand of in Speelpark Klein Zwitserland. Heel bijzonder zijn de spellen in Archeon, waar je terug gaat naar de Middeleeuwen. En in Taman Indonesia? Daar ben je plotseling in Indonesië belandt!

Drouwenerzand

Speelpark Klein Zwitserland

Archeon

Taman Indonesia

Drouwenerzand Speelpark Klein Zwitserland Archeon Taman Indonesia
 
 

Laatst gewijzigd: 2012-02-13 12:40:10 · Gepubliceerd: 2011-03-25 09:34:53 - 513

Dit past bij 'Lentefairs en gratis stedengidsen'