1

Frisse lentefairs vol inspiratie

Lammetjes, #lente en lekkernijen

Voorjaarsfair Lentiade Redactioneel door

archief oud artikel 21 maart 2011 Natuur Zet de deuren open voor de lente! Proef de lekkerste gerechten, bekijk de nieuwste trends voor het seizoen en maak er een heerlijk lente-dagje van. DagjeWeg.NL vond de leukste lentefairs om inspiratie op te doen, voor binnen en buiten!

Lentefair Orangerie Ruurlo

26 en 27 maart 2011
Inspiratie voor de warme dagen die gaan komen, vind je op de Lentefair in Ruurlo. Het terrein rondom Huize Ruurlo staat helemaal in het teken van de lente. Van interieur tot exterieur en van culinair tot mode: voor iedereen is er wel wat leuks te vinden. En niet alleen romantische vrouwen slaan hier hun slag. Ook aan stoere mannen en kinderen is gedacht, zoals met een fitnessdemonstratie of een minivoorstelling.

Lentiade

1 april tot en met 3 april 2011
Op een kampeerterrein in het prachtige Lingebos is het in het eerste weekend van april weer tijd voor de Voorjaarsfair Lentiade. De fair is een must voor iedereen met voorjaarskriebels, maar ook voor natuurliefhebbers die de lente in het bos willen zien. Modeshows, demonstraties met jachthonden en roofvogels, workshops en leuke activiteiten voor kinderen maken de fair tot één groot feest!

Kasteel Fair Heeswijk Dinther

8 april tot en met 10 april 2011
Op het prachtig gerestaureerde kasteel Heeswijk laten bezoekers zich inspireren op de Kasteel Fair Heeswijk Dinther. Deze gezellige Fair heeft een uniek aanbod van lifestyle producten, die bij het komende voorjaar- en zomerseizoen passen. Bezoekers doen inspiratie op door het aanbod van exposanten, doen mee aan workshops of bezoeken een expositie in het Museum van het Kasteel.

Inspiratie voor binnen en buiten

Art & Antiques Fair

16 april tot en met 25 april 2011
Even klaar met al die gezellige buitenspulletjes? Kom dan naar de Art & Antiques Fair in Den Bosch. Dit is de oudste kunstbeurs van Nederland en bestaat al sinds 1967. Van unieke kunstwerken van twee eeuwen vââr Christus tot en met objecten uit de 21e eeuw: alles is te vinden in de Brabanthallen in Den Bosch.

Betuwse Lente Lente Fair

25 april 2011
Genieten van het boerenleven doe je op de Betuwse Lente Fair. Op de boerderij van de familie van Asch in Enspijk vind je een mix van kijken, knutselen, zingen en genieten. Ook zijn er leuke boerenactiviteiten, zoals manden vlechten, klompen maken, en workshops knutselen met hooi. "De sfeer is ongedwongen, gezellig en dat alles met heerlijke muzikale klanken. Kom naar de boerderij!", aldus de organisatoren van de fair.

Dagblad van het Noorden LenteFair

7 en 8 mei 2011
Het Dagblad van het Noorden kan meer dan heet nieuws brengen. In mei staan De Tuinen van Frederiksoord weer helemaal in het teken van de Dagblad van het Noorden LenteFair. Alles over Binnen- & Buitenleven, Eten & Drinken, Planten & Bloemen en Mode & Accessoires vind je hier. Bijzonder is het kunstplein, een platform voor kunstenaars uit het noorden.

Tuin en Culinair Fair

21 en 22 mei 2011
Tuinaanbidders en liefhebbers van lekkernijen moeten in het weekend van 21 en 22 mei naar Orvelte. Het museumdorp is sowieso al een bezoekje waard, maar tijdens de Tuin en Culinair Fair wordt een bezoek net wat specialer. Planten, tuinmeubelen, brocante spulletjes, outdoorkleding en serviezen: dat mag je toch niet missen?

Voorjaarsfair 2011

2 juni tot en met 5 juni 2011
Op de Voorjaarsfair in Oldeberkoop is het Buiten Gewoon Genieten! Workshops, demonstraties en leuke activiteiten zorgen voor vier dagen vol plezier. Bijzonder aan de fair is het culinaire plein. Daar valt heel wat te proeven, alles gemaakt door een gerenommeerde cateraar. Het entreegeld gaat naar het goede doel. De fair steunt projecten voor kinderen en jongeren uit de regio en in binnen- en buitenland.

Olmenhorst Voorjaarsfair

10 juni tot en met 13 juni 2011
De Olmenhorst Voorjaarsfair is naar eigen zeggen de leukste buitenbeurs van Nederland. Van mooie woonaccessoires tot tuinproducten van kunst tot kindermode. Kinderen vermaken zich in de draaimolen of met een speurtocht in de boomgaard. Ook rijdt er een paardentram over het landgoed. Dit jaar bestaat de fair alweer tien jaar!

Vind nog veel meer uitstapjes in de lente op de UIT-agenda van DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2011-05-23 15:04:47 · Gepubliceerd: 21 maart 2011 - 1537