1

De rennende toerist

#Sightjogging in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam

Sightjoggen Nieuws door

archief oud artikel 4 mei 2011 Toerisme Geen puf voor een lange stadswandeling, maar wel alle hoogtepunten zien? Probeer dan sightjoggen. Rennend door Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Sightjoggen is een vrij nieuw fenomeen in Nederland, maar in het buitenland is deze vorm van sightseeing al populair. Al joggend ga je op pad met een gids, die je onderweg alle interessante weetjes en feiten van de stad vertelt. Ondertussen ren je langs de mooiste plekjes van de stad. Zo ontdek je een stad supersnel! En kun je later beslissen waar je wat langer wilt kijken.

Sightjoggen in Nederland

Sightjog.com biedt verschillende 'jogs' in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. In Amsterdam kun je vijf verschillende jogs boeken, van de Zaanse Schans tot een avondjog door de stad. Vanuit Rotterdam is het mogelijk om naar de molens van Kinderdijk te joggen en in Utrecht jog je langs de artistieke verlichting.

Liever wat rustiger een stad bekijken? Ook hier heeft DagjeWeg.NL leuke ideeën voor. Kies een leuke wandelroute of doe inspiratie op met deze reportages:

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 4 mei 2011 - 106