1

Foam barst uit zijn voegen

Fotografiemuseum #Foam nieuwe locatie op Museumplein

Foam Fotografiemuseum Nieuws door

archief oud artikel 9 mei 2011 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Een ontmoetingsplek voor iedereen die houdt van fotografie: dat is Foam Pop In. Fotografiemuseum Foam opent daarmee een tweede locatie naast het Museumplein.

Fotografiemuseum Foam breidt uit en opent een tijdelijke locatie aan de Gabriel Metsustraat, naast het Museumplein. Foam Pop In moet een ontmoetingsplek worden voor alle liefhebbers van fotografie. Maar ook buurtbewoners, cultuurliefhebbers, toeristen en toevallige voorbijgangers zijn van harte welkom.

Nieuw talent

In de dependance is werk te zien van nieuw talent, maar vooral de winkel is leuk om even binnen te wippen. Daar zijn magazines, fotoboeken en gesigneerde prints voor aantrekkelijke prijzen te koop.

Foam Pop In is tot en met 6 november 2011 elke donderdag geopend van 11:00 uur 's ochtend tot 21:00 uur 's avonds en op vrijdag van 11:00 uur tot 19:00 uur. De toegang is gratis.

De toegang is gratis

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 9 mei 2011 - 728

Activiteiten Foam Fotografiemuseum

Nu te bezoeken

Dialect - Felipe Romero Beltrán


Foam presenteert met trots de solotentoonstelling van Felipe Romero Beltrán. Dialect geeft het leven van een groep Marokkaanse migranten weer die in afwachting zijn van een verblijfsvergunning na...

Foam Talent 2024-2025


Foam presenteert met trots het werk van 20 visionaire kunstenaars in de groepstentoonstelling Talent 2024-2025. De tentoonstelling toont werk in een nieuwe en gedurfde richting binnen de wereld van...

GIGA - Jakob Ganslmeier en Ana Zibelnik


In een drietal videos werpt het kunstenaarsduo Jakob Ganslmeier en Ana Zibelnik een blik op de hedendaagse ontwikkelingen en gevaren van radicalisering in de online omgeving en via sociale media.

Binnen enkele weken te bezoeken

Rebels - Janette Beckman


De tentoonstelling Rebels is het eerste grootschalige retrospectief van iconisch punk- en hiphopfotograaf Janette Beckman. Gedurende de afgelopen 40 jaar heeft ze underground-bewegingen...