Jack Sparrow vaart door Amsterdam

Madame Tussauds |  
Nieuws door

Jack Sparrow nieuwste wassen beeld voor Madame Tussauds

12 mei 2011 Opmerkelijk Amsterdam, Noord-Holland Kapitein Jack Sparrow heeft de Cariben voor even verruild voor Amsterdam. Vandaag voer hij met zijn schip door de Amsterdamse grachten op weg naar Madame Tussauds.

Madame Tussauds heeft er vanaf vandaag een nieuwe bewoner bij. Kapitein Jack Sparrow voer vandaag met een canal hopper door de Amsterdamse grachten op weg naar zijn nieuwe woonplek. "We hebben ons beeld van Johnny Depp tot in details veranderd in zijn piratenkarakter", vertelt een woordvoerder van Madame Tussauds. "Van zijn gevlochten haar tot de ringen aan zijn vingers, van zijn kleurrijke kostuum tot zijn handelsmerk, de bandana. Hij voelde zich helemaal op zijn gemak in zijn sloep maar nu heeft hij onderdak gevonden op het droge, hier bij Madame Tussauds in Amsterdam, in een geweldige piraten setting."

New York

Nog acht andere versies van Jack Sparrow kwamen vandaag aan in Madame Tussauds attracties over de hele wereld. In Hong Kong, Bangkok, New York, Las Vegas, Berlijn, Hollywood, Los Angeles en Wahington DC staat vanaf vandaag een wassen beeld van de bekendste kapitein uit de beroemde film The Pirates of the Carribbean.

Ook in Hong Kong, Bangkok, New York en Berlijn staat een beeld van Jack Sparrow

Laatst gewijzigd: 2011-05-17 08:25:21 · Gepubliceerd: 12 mei 2011 - 656