Cultuurbom barst in Utrecht

Festival a/d Werf 2011 |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Festival a/d Werf maakt van Utrecht een theater #fadw11

19 mei 2011 Cultuur Utrecht, Utrecht Vandaag is het weer zover: Festival a/d Werf. Voor de 26e dompelt het festival de hele stad Utrecht onder in muziek, theater en dans.

Het Neude vormt het bruisende festivalhart

Vandaag start alweer voor de 26e keer Festival a/d Werf. Tien dagen lang dompelt het festival Utrecht onder in muziek, theater en dans. "Festival a/d Werf zoekt de grenzen van het theater op", aldus het festival. Het is een podium voor jonge beginnende kunstenaars, maar ook voor kunstenaars die zichzelf al bewezen hebben. Met performances, beeldend werk, muziekoptredens, workshops, debatten en lekker eten en drinken is Utrecht volgende week echt the place to be! Het Neude vormt het bruisende festivalhart.

Ga naar de fanpage van DagjeWeg.NL op Facebook en vind het leuk!

Voorstellingen

Op het festival zijn voorstellingen te zien van eigen kunstenaars van Huis a/d Werf. Bijzonder is een voorstelling van huiskunstenaars Maurice Bogaert, Laurent Liefooghe en Sanja Mitrovic: João Evangelista en Lawrence Malstaf. Deze gaat volgende week in première. Ook zijn er voorstellingen van internationale kunstenaars, uit onder andere Frankrijk, België, Duitsland en Canada.

App

Festival a/d Werf is helemaal van deze tijd en heeft voor het festival een app ontwikkeld. Met de app zoekt de bezoeker door de voorstellingen op datum en tijd, ziet welke het meest besproken is op twitter, bladert door alle foto's en leest de laatste tweets over het festival. Download de app voor de iPhone en de app voor Android.

Festival a/d Werf vindt plaats van 19 mei tot en met 28 mei op verschillende locaties in Utrecht. Vind alle activiteiten rondom Festival a/d Werf op de kalender van DagjeWeg.NL.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2011-05-19 10:26:30 · Gepubliceerd: 19 mei 2011 - 117