1

Website Duinrell gekraakt

Hacker heeft inzicht in 80.000 e-mailadressen

Duinrell Nieuws door

archief oud artikel 30 mei 2011 Opmerkelijk Wassenaar, Zuid-Holland Kijk je altijd vol spanning uit naar de nieuwsbrief van attractiepark Duinrell? Hou dan nu goed je mailbox in de gaten. Het kan zijn dat je binnenkort iets vreemds ontvangt. Een hacker heeft namelijk de website van attractiepark Duinrell gekraakt.

Een hacker heeft de website van attractiepark Duinrell gekraakt. Zo heeft de hacker inzicht in alle e-mailadressen van nieuwsbrieflezers. De website Looopings.com kreeg van de hacker een screenshot van het bestand als bewijs van de kraak. De hacker vindt het ronduit belachelijk dat een groot bedrijf als Duinrell zo'n onhandige webdesigner heeft aangenomen.

Lek

Duinrell heeft contact met de hacker over hoe het nu verder moet. "We hebben niet de indruk dat er met de adressen iets gaat gebeuren", vertelt een woordvoerder van Duinrell. "De hacker zou slechts willen aantonen dat het digitale systeem lek is." De ontwikkelaar van de website kan niet precies zeggen waar het lek zit. Hij hoopt dat de hacker wil vertellen hoe hij te werk is gegaan, zodat hij daar aan kan werken.

"We hebben niet de indruk dat er met de adressen iets gaat gebeuren"
Ga een dagje naar attractiepark Duinrell! Spetter je rot in het Tikibad of blijf slapen op vakantiepark Duinrell.

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 30 mei 2011 - 290

Dit past bij 'Website Duinrell gekraakt'