Haren is beste Nederlandse gemeente

Dagje Haren |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Prachtige huizen, lanen en natuur #Elsevier

29 juni 2011 Toerisme Haren, Groningen Binnenkort op vakantie in de provincie Groningen? Vergeet dan niet gemeente Haren een bezoekje te brengen. Volgens onderzoek van Elsevier is het de beste gemeente om te wonen, dus ook voor vakantiegangers is het er vast heel aangenaam.

Het Gelderse Heumen is de gezelligste gemeente van Nederland

Haren heeft alles in huis om het haar inwoners naar de zin te maken. Prachtige huizen en lanen, natuur, weinig overlast en alle voorzieningen binnen de eigen gemeentegrenzen, of anders heel vlakbij in de stad Groningen. Beste grote gemeente is Haarlem, beste kleine gemeente is Rozendaal. Het Gelderse Heumen is de gezelligste gemeente. De inwoners gaan daar prettig met elkaar om en het is er gezellig.

Activiteiten in Haren

Maar wat is er in Haren dan allemaal voor leuks te doen?
  • Paviljoen Appelbergen: Paviljoen Appelbergen organiseert kinderspeurtochten, picknicks en bedrijfsfeesten. Geniet van de natuur en maak een wandelroute. Ook kun je hier genieten van een lekker hapje en een drankje.
  • Hortus Haren: de grootste botanische tuin van Nederland is te vinden in het Groningse Haren. Planten uit alle streken en landen groeien hier dat het een lieve lust is. En kijk ook eens in de Chinese tuin en de Bijenstal.
  • Villa Sasso: de kok van Villa Sasso kookt met de seizoenen mee, dus iedere dag is er een nieuwe culinaire verrassing. De smaak van het mediterrane zuiden speelt hier de hoofdrol.

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 2011-06-29 10:03:37 - 170