Hof van Saksen op zoek naar nieuwe eigenaar

Hof van Saksen | Nieuws door

Speciale regeling met banken voor

5 juli 2011 Zakelijk Nooitgedacht, Drenthe Er is eindelijk goed nieuws voor Hof van Saksen. Het park kan door een speciale regeling op zoek naar een nieuwe eigenaar. Maar de toekomst blijft onzeker.

In het voorstel is afgesproken dat banken hun geld niet direct opeisen

Het vakantieresort Hof van Saksen kampt al een tijdje met financiƫle problemen door verkeerde investeringen. Het park dreigt daardoor al lange tijd failliet te gaan. Nu is er een speciale regeling afgesproken tussen banken en de investeerders van het park. In het voorstel staat dat banken hun geld niet direct opeisen. In ruil daarvoor moeten investeerders afstand doen van hun recht om een juridische procedure te starten. Ook al gaan de investeerders hier niet mee akkoord, dan nog kunnen de banken de regeling door laten gaan. Zo kan het park op zoek naar een nieuwe eigenaar, zonder dat er later problemen ontstaan met de investeerders.

Toch blijft de toekomst onzeker. Vorig jaar is de omzet met twintig procent gedaald. Dat moet toch wel weer gaan stijgen, wil het resort een winstgevend project blijven.

Hof van Saksen

Resort Hof van Saksen is helemaal op luxe gericht. Het prachtige resort ligt in het historische stroomgebied van de Aa en Hunze. Het resort bestaat uit een vakantiepark en een uitbreid spa centrum. Er zijn verschillende bungalows en zelfs villa's te huur in de Hof van Saksen.

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 2011-07-05 15:18:13 - 951