1

Drukste dag op Schiphol

Vertrek op tijd en check in op internet #Schiphol

Panoramaterras Schiphol Nieuws door

archief oud artikel 22 juli 2011 Toerisme Schiphol, Noord-Holland Op Schiphol is het vandaag moordend druk. Op deze drukste dag van het jaar maken 171.000 passagiers gebruik van de luchthaven. Maar, maakt u zich geen zorgen. Vertrek op tijd, check in op internet en geniet van de extra muzikanten op Schiphol.

Dit jaar is het weer drukker op Schiphol, dan op de drukste dag vorig jaar. Nu krijgt de luchthaven in totaal 171.000 passagiers te verwerken. Vorig jaar, op 31 juli, waren dat er tienduizend minder. De Luchtverkeersleiding Nederland heeft de handen vandaag vol met 1400 vluchten. De laatste keer dat dit aantal werd bereikt was in mei 2008.

Drukte Schiphol

Extra muzikanten moeten het humeur van de wachtende reizigers vandaag op peil houden. Ook zijn er extra parkeerwachters aan het werk om de grote drukte op te vangen. Voor reizigers geldt het advies: vertrek op tijd en check alvast in op internet. Zo begint de vakantie toch ontspannen.

Populaire vakantiebestemmingen

Maar waar vliegen al die mensen vandaag toch heen? De voorkeur gaat uit naar de Griekse, Spaanse of de Turkse zon. Deze bestemmingen zijn het populairst. Landen als Egypte en Tunesië dalen in populariteit door de politieke onrust eerder dit jaar.

Vertrek op tijd en check alvast in op internet
Aangestoken met vakantiekriebels? Boek een vakantiehuisje op LuxeVakantiehuizen.nl.

Laatst gewijzigd: 2011-07-25 10:25:41 · Gepubliceerd: 22 juli 2011 - 179