Vier een zomers weekend!

Redactioneel door

archief oud artikel 18 augustus 2011 Toerisme Het weekend wacht alweer op ons en het belooft prachtig te worden! Nog één keer die slippers aan en wie weet kan de bikini of zwembroek zelfs wel weer uit de kast. In deze nieuwsbrief leuke tips voor een zonnig dagje weg!

 
 
DagjeWeg.NL
Tip: LuxeVakantiehuizen.nl

Vier een zomers weekend!

De zomer is weer terug in Nederland! Na weken vol regen, kunnen we dit weekend genieten van veel zon en lekkere temperaturen. Een perfecte gelegenheid om weer eens het strand op te zoeken! Beleef voor de laatste keer dit jaar een zomers dagje aan het water.

Boterham met buitenlucht

Een boterham smaakt nooit beter dan met een vleugje buitenlucht. Maak gebruik van de zonnestralen en leg een kleedje klaar voor een heerlijke picknick. Romantisch, gezellig of praktisch: picknicken is altijd een feestje.

Picknick
 

Skelteren in Oisterwijk

Fietsen is een echt familieuitje, maar wat als de een rechts wil en de ander links? Piet Plezier heeft het antwoord: huur een trapkar voor het hele gezin. Met één stuur en vier paar trappers fiets je met het hele gezin door het mooie Oisterwijk.

Fietsen
 

Bijna gratis naar de speeltuin

Een dagje weg met het hele gezin naar een attractiepark is bijna onbetaalbaar. Zo is je portemonnee binnen een mum van tijd leeg! DagjeWeg.NL vond een aantal leuke betaalbare speeltuinen, zodat je ook nog geld overhoudt voor een lekker ijsje of een frietje.

Speeltuin
 

Van Wereldstad tot Werelderfgoed

De zon gaat dit weekend lekker schijnen! Maak daarom een heerlijke boottocht. Vanaf de Boompjeskade in Rotterdam brengt de Nehalennia iedereen naar de molens van Kinderdijk te brengen. Iets wat iedereen gezien moet hebben. Toch?

Kinderdijk

Nieuwste tips

Na al die mooie verhalen van DagjeWeg.NL nog steeds geen plannen voor het weekend? Doe mee met de prijsvraag en win kaarten voor DierenPark Amersfoort! Of trek de natuur in en ga buggyrijden in Overijssel. Alles over de geschiedenis van speelgoed leer je in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum. En bent u slecht ter been? Neem dan eens een kijkje op Rolstoelroute.nl. Genoeg ideeën voor een wandeling!

DierenPark Amersfoort

Buggyrijden in Overijssel

Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Rolstoelroute.nl

DierenPark Amersfoort Buggyrijden in Overijssel Oude Ambachten & Speelgoed Museum Rolstoelroute.nl
 
 

Laatst gewijzigd: 2011-08-25 12:14:18 · Gepubliceerd: 18 augustus 2011 - 257

Dit past bij 'Vier een zomers weekend!'