Het regent, het regent...

 deel via WhatsApp | Nieuws door

...de pannetjes worden nat! #regen

26 augustus 2011 Toerisme Volgens de weersverwachting houden de regenbuien en het onweer vandaag nog aan. Wil je er toch op uit? Op DagjeWeg.NL staan honderden binnenactiviteiten. We hebben er een paar uitgezocht, en onderaan kun je doorklikken naar alle indooractiviteiten in je provincie.

Musea

Heb je zin in een cultureel uitje? Bekijk dan schilderijen in het Van Gogh Museum, verdiep je in de havenwereld van vroeger en nu in het Maritiem Museum Rotterdam of ga de strijd aan in het Legermuseum.

Speeltuin

Ga je liever met de kinderen naar de speeltuin? KidZcity is het grootste overdekte speelparadijs in de Randstad. Kinderen vermaken zich in het reusachtige klimkasteel waarop ze naar hartenlust kunnen klauteren en klimmen. In Drenthe vind je het bekende Speelstad Oranje, wat veel weg heeft van een indoor attractiepark. Rijd nog iets verder door naar het noorden en daar vind je Aeolus, de grote glazen piramide waar kinderen als echte wetenschapper aan de slag kunnen.

Creatief

Ben je in een creatieve bui? Volg dan een workshop bij Werk aan de Winkel in Den Bosch. Maak je eigen parfum, ga mozaïken of pimp je fiets. Het kan allemaal!

Laatst gewijzigd: 2011-08-26 18:11:06 · Gepubliceerd: 2011-08-26 14:21:25 - 799

Kijk ook bij...