1

Wint Petticoat de Musical Awards?

Genomineerden Musical Awards zijn bekend

Petticoat bruist op de planken Nieuws door
This text will be replaced

archief oud artikel 12 september 2011 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland De genomineerden voor de John Kraaijkamp Musical Awards 2011 zijn bekend. De musical Petticoat is de grootste kanshebber op een award.

De musical Petticoat is genomineerd voor twaalf verschillende prijzen bij de uitreiking van de John Kraaijkamp Musical Awards. De productie maakt kans op de prijs voor de beste grote musical en beste vrouwelijke (Chantal Janzen) en mannelijke (Freek Bartels) hoofdrol in een grote musical.

La Cage aux Folles

Na Petticoat heeft La Cage aux Folles de meeste nominaties ontvangen, namelijk elf stuks. Opvallend is dat beide hoofdrolspelers, Jon van Eerd en Stanley Burleson, allebei in de race zijn voor de award voor beste mannelijke hoofdrol in een grote musical.

In de categorie vrouwelijke hoofdrol zijn, naast Chantal Janzen, de andere kanshebbers Kim-Lian van der Meij (Legally Blonde), Lone van Roosendaal (Zorro) en Marjolein Teepen (We Will Rock You).

De John Kraaijkamp Musical Awards worden sinds 2000 uitgereikt. De prijs bestaat uit een bronzen beeld en een geldprijs van 2500 euro. RTL4 zendt het gala op 2 oktober live uit.

Na Petticoat heeft La Cage aux Folles de meeste nominaties ontvangen
This text will be replaced
De redactie van DagjeWeg.NL zag de musical Petticoat in Carré. Lees: Petticoat bruist op de planken

Laatst gewijzigd: 2011-09-12 08:01:22 · Gepubliceerd: 12 september 2011 - 64