Beleef een kleurrijke herfst

Win vrijkaarten tijdens de DagjeWeg.NL Facebook Marathon

Redactioneel door

archief oud artikel 14 september 2011 Cultuur De herfst staat weer voor de deur. Tijd voor heerlijke wandeltochten in de natuur. Ga bijvoorbeeld naar Limburg of ga op zoek naar kunst in het landschap. Vandaag begint ook de DagjeWeg.NL Facebook Marathon. Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL, 'Like' DagjeWeg.NL en maak kans op vrijkaarten voor leuke dagjes uit!

 
DagjeWeg.NL
Tip: LuxeVakantiehuizen.nl

Beleef een kleurrijke herfst!

De herfst staat weer voor de deur en de bossen veranderen langzaam in een golvende zee van kleuren. Trek erop uit met deze kleurrijke fiets- en wandelroutes langs de mooiste landschapskunstwerken.

Struinen door het Limburgse landschap

Limburg telt veel unieke wandelroutes. DagjeWeg.NL neemt je mee naar de leukste wandelplekjes van de zuidelijkste provincie. Trek je wandelschoenen aan en vergeet de blaarpleisters niet.

Wandelen
 

Nationale Open Dag DJI

Altijd al eens een gevangenis of een justitiële jeugdinrichting van binnen willen bekijken? Op zaterdag 5 november 2011 biedt de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) je de gelegenheid een kijkje te nemen in één van de justitiële inrichtingen in Nederland. Schrijf je nu in.

DJI
 

Facebook Marathon

De grote DagjeWeg.NL Facebook Marathon gaat vandaag van start. 'Like' DagjeWeg.NL eenmalig op Facebook en je maakt elke week kans op vrijkaarten voor een dagje uit. Deze week: Science Center NEMO.

Facebook
 

Limburgs Museum

Er is nog meer te doen in Limburg. Bekijk een Middeleeuws kasteel en ontmoet de Romeinen in het Limburgs Museum. In de Historoscoop beleef je de geschiedenis van het land van Maas en Rijn. Leuk voor jong en oud!

Limburg

Weekendtips

Nog geen plannen voor het weekend? DagjeWeg.NL heeft wel een paar ideeën. Proef, ruik, zie en beleef hoe het bier gebrouwen wordt tijdens de Bavaria brouwerij Biertour. Aankomend weekend is de 67ste herdenking van de Slag om Arnhem. Zie hoe 1000 parachutisten uit vliegtuigen springen tijdens de luchtlanding op de Ginkelse Heide. Met slecht weer neem je de kinderen mee naar de binnenspeeltuin van Het Land van Jan Klaassen of volg een leuke workshop bij Werk aan de Winkel.

Biertour

Luchtlanding

Jan Klaassen

Workshop

Biertour Luchtlanding Jan Klaassen Workshop
 

Laatst gewijzigd: 2011-09-21 08:07:01 · Gepubliceerd: 14 september 2011 - 134

Dit past bij 'Beleef een kleurrijke herfst'