Like DagjeWeg.NL op Facebook!

Doe mee aan de prijsvragenmarathon   Nieuws door

archief oud artikel 15 september 2011 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland De DagjeWeg.NL Facebook Marathon is van start gegaan! Elke fan van de DagjeWeg.NL Facebookpagina maakt elke week kans op leuke prijzen. Van actieve uitjes en bierbrouwerijen tot musea en pretparken, er is voor ieder wat wils.

Elke donderdag is er een nieuwe actie voor de Facebook DagjeWeg.NL Marathon. Eenmaal de Facebookpagina van DagjeWeg.NL geliked, dan maak je kans op iedere actie die voorbij komt. De marathon start met het verloten van vrijkaarten voor het grootste science center van Nederland: Science Center NEMO!

Boeiend en facinerend

Je bent nooit te oud om te leren! Het vijf verdiepingen tellende Science Center NEMO is de plek om spelenderwijs bezig te zijn met wetenschap en technologie. Ruik, voel en zie hoe de aardbol werkt. En voor de ouderen, fris je geheugen weer op over bijvoorbeeld je DNA en de pubertijd.

"Een geweldig museum voor jong én oud. Het is eens geen museum waar je van spullen moet afblijven, maar waar je juist al spelenderwijs kan leren kennis maken met de wetenschap. Ik ga er zeker nog eens heen!"

De marathon start met kaarten voor Science Center NEMO!

Laatst gewijzigd: 2011-09-16 08:38:55 · Gepubliceerd: 2011-09-15 16:58:25 - 178