Een herfstig uitje tijdens de ijzige kou

Avontuur in Arcen |  
Nieuws door

Stamppotten safari bij Avontuur in Arcen

25 september 2011 Arcen, Limburg De tijd van de gure winden, regenbuien en ijzige kou staan weer voor de deur. Het seizoen van de stamppotten. Dat denkt Avontuur in Arcen ook. Speciaal voor de herfst- en wintermaanden kan je de stamppotten safari gaan doen! Crossen door de bossen en achteraf genieten van alle Hollandse stamppotten die je maar kunt bedenken.

Het koude weer komt er weer aan, het is tijd voor een stamppotten safari bij Avontuur in Arcen. Scheur eerst met het gerikketik van de regen op je dak lekker door de bossen van Arcen en omgeving. Onderbreek je rit om lekker op te warmen met een kopje koffie of een lekker bakje hete soep. Rijd dan door voor een heerlijk glas gerstenat en een rondleiding door bierbrouwerij Hertog Jan. Terwijl buiten de ijzige kou heerst, geniet je binnen heerlijk van de winterbieren proeverij. Iets dat niet mag ontbreken op zo’n dag als deze is een overheerlijk stamppotten buffet.

Avontuur in Arcen organiseert de meest actieve uitjes in en rondom Arcen. Kruip achter het stuur en maak een rit in een 4-persoons auto, verschuil je in de bossen tijdens het paintballen of word de nieuwe Robin Hood tijdens een clinic boogschieten.

Doe de stamppotten safari tijdens de herfst- en wintermaanden!

Doe mee met de DagjeWeg.NL Facebook Marathon!

Maak nu gratis een ritje in een jeep. Vind de DagjeWeg.NL Facebookpagina leuk, schrijf je in en maak kans op een jeepsafari ter waarde van honderd euro! Eénmaal DagjeWeg.NL leuk gevonden en ingeschreven voor één prijsvraag, maak je wekelijks kans op leuke uitjes tijdens de DagjeWeg.NL Facebook Marathon.

Laatst gewijzigd: 2011-09-27 16:10:45 · Gepubliceerd: 2011-09-23 14:38:00 - 530