1

Ga op heksenjacht!

In Sprookjeswonderland vieren de heksen feest met leuke activiteiten

Sprookjeswonderland Nieuws door

archief oud artikel 30 september 2011 Toerisme Enkhuizen, Noord-Holland Het is een griezelig gezellig weekend in Sprookjeswonderland. Het kinderpark zit boordevol feestvierende heksen want huisheks Hupsakee is jarig en heeft al haar vriendinnen uitgenodigd. Er is een heksenstempeltocht voor de kinderen en zij mogen hun vliegkunsten testen op de heksenbezem waar een emmer snot aan bungelt.

De heksenvriendinnen verspreiden zich dit zomerse weekend door het Sprookjeswonderland in Enkhuizen en bij elk van hen is er een leuke activiteit te doen. Ga griezels graaien bij heks Tuttebel, vlieg rond op een heksenbezem met een emmer snot of laat je verrassen door heks Gretjetet.

Win een griezelige prijs!

Aan het einde van de dag wint de beste heks of tovenaar een prijs. Lever de volle stempelkaart van de stempeltocht in bij twee trollen en ontvang een leuk cadeautje. Kinderen die verkleed als heks komen, mogen voor de helft van de entreeprijs naar binnen. Dit geldt trouwens niet voor de ouders, al mogen zij natuurlijk ook verkleed komen!

Ontdek nog meer leuke uitstapjes in Enkhuizen.

Laatst gewijzigd: 2011-10-05 13:05:28 · Gepubliceerd: 30 september 2011 - 528