1

Zonnige herfstvakantie!

Lelystad, logeren en andere leuke dingen

Redactioneel door

archief oud artikel 20 oktober 2011 Cultuur Ook voor de zuidelijke helft van Nederland is de herfstvakantie bijna begonnen! Het belooft een zonnig weekend te worden! Trek er daarom op uit met leuke uitstapjes van DagjeWeg.NL. Logeren in een erfgoed, een dagje Lelystad of bekijk de Herfstvakantie Top 5!

 
DagjeWeg.NL
Tip: LuxeVakantiehuizen.nl

Zonnige herfstvakantie!

Nu is het ook voor de zuiderlingen bijna zover: herfstvakantie! Aankomend weekend belooft heerlijk zonnig en warm te worden. Tijd voor een leuk uitstapje! Bekijk de Herfstvakantie Top 5 van DagjeWeg.NL.

Dagje Lelystad in de herstvakantie

Lelystad zit bomvol met de leukste uitstapjes. Een stedentrip in Lelystad is dan ook zo gevuld. Struin door de Oostvaardersplassen, beleef een dagje in de wolken bij luchtvaartpark Aviodrome of bewonder het indrukwekkende Bataviaschip.

Lelystad
 

Logeren in een erfgoed

Een modern en onpersoonlijk hotel is misschien niet wat u zich voorstelt van een ontspannen weekendje weg. En bovendien barst Nederland van de bijzondere bed & breakfast's. Slaap eens een nachtje op een molenzolder of in een voornaam landhuis. Romantisch of gezellig voor in de herfstvakantie!

Logeren
 

Compleet dagje strand

Proef dit weekend de zilte zeelucht op je tong en laat die Noordzeewind door je haren waaien. Nederland heeft kilometerslange stranden, maar waar moet je zijn? DagjeWeg.NL stelde complete dagjes strand samen, met lekker eten, leuke activiteiten en soms ook een bed om in te slapen.

Strand
 

Herfstige uitjes voor kinderen

Even geen rekenen of taal, maar gewoon doen waar je zin in hebt. De herfstvakantie is begonnen! Kom griezelen in het Kinderboekenmuseum, verkleed je als prins of prinses op Paleis het Loo, of beklim de Domtoren en geniet van een prachtig uitzicht!

Kinderen

Nieuwste tips

De tweede week van de herfstvakantie gaat bijna beginnen! Geniet van de herfstzon op het water met een Fries skutsje, of vaar je liever naar Pampus? Railz Miniworld viert de herfstvakantie met Thomas de Trein. En heeft je uiterlijk een boost nodig? Kom dan naar Studio Dronten voor een make-over.

Studio Dronten: fotoshoots, make-overs en workshops

Thomas de Trein in Railz Miniworld

Dagtocht op het Friese water met authentieke skutsjes

Zeilen naar het oude forteiland Pampus

Studio Dronten: fotoshoots, make-overs en workshops Thomas de Trein in Railz Miniworld Dagtocht op het Friese water met authentieke skutsjes Zeilen naar het oude forteiland Pampus
 

Laatst gewijzigd: 2011-10-25 11:03:02 · Gepubliceerd: 20 oktober 2011 - 290

Dit past bij 'Zonnige herfstvakantie!'