Achtbanen draaien weer op volle toeren

Achtbaan Walibi twee keer vast

Walibi Holland Nieuws door

archief oud artikel 24 oktober 2011 Opmerkelijk Biddinghuizen, Flevoland Vrijdag en zaterdag waren er problemen met de achtbaan Speed of Sound in pretpark Walibi Holland. Vrijdag stond het karretje zelfs stil terwijl het op de kop hing. Maar de problemen zijn opgelost en de achtbaan draait weer op volle toeren.

Door een storing waren er dit weekend tot twee keer toe problemen met de achtbaan Speed of Sound in Walibi Holland. Vrijdag zaten mensen op grote hoogte en op de kop vast in een karretje. Halverwege de rit stonden de karretjes van de achtbaan stil en wilden niet meer voor- of achteruit. De bezoekers werden één voor één uit het karretje gehaald.

Zaterdag was er opnieuw een storing. Deze keer stond het treinstel nog bij de grond. Daardoor konden bezoekers met een trap naar beneden. Aan het eind van de middag draaide de achtbaan weer op volle toeren.

De Vliegende Hollander

De problemen met de achtbaan De Vliegende Hollander in de Efteling zijn ook inmiddels opgelost. Volgens een woordvoerder van het park ging het om een storing in het deel van de baan dat door het water gaat.

De Vliegende Hollander doet het ook weer!

Laatst gewijzigd: 2011-10-24 16:06:12 · Gepubliceerd: 2011-10-24 10:25:31 - 360

Dit past bij 'Achtbanen draaien weer op volle toeren'

2 reacties: