drenthe

Drenthe Attractiepark Pretpark (10)

Robin Hood Ribhouse

DROUWEN, DRENTHE - Duik in de geschiedenis van Robin Hood en Marian en kom eten bij het Robin Hood Ribhouse. Alle specialiteiten zijn vers van de grill.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 9,90

kinderen vanaf € 4,90

Camping De Blauwe Lantaarn

WATEREN, DRENTHE - Vlak bij Het Nationaal Park Drents-Friese Wold ligt Camping De Blauwe Lantaarn, een gezellige en kindvriendelijke camping. Naast het kamperen met een eigen tent of caravan is het ook mogelijk te verblijven in een chalet, stacaravan of huisje.

elke dag geopend

entree vanaf € 8,85

Camping Klein Zwitserland

ZUIDWOLDE, DRENTHE - In het mooie natuurgebied Klein Zwitserland op de grens van Drenthe en Overijssel ligt de gelijknamige Camping Klein Zwitserland. De omgeving van deze familiecamping leent zich prima voor mooie fiets- en wandeltochten.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 4,95

kinderen vanaf € 2,85

Villapark De Hondsrug

EXLOO, DRENTHE - Prachtige bossen, heidevlakten en pittoreske dorpjes. Op het bungalowpark van Villapark De Hondsrug is genoeg te doen, zoals zwemmen, midgetgolfen en bowlen.

elke dag geopend

entree vanaf € 13,22

Vakantiepark Westerbergen

ECHTEN, DRENTHE - Genieten van een prachtige natuur en een bosrijke camping? Dat kan bij Vakantiepark Westerbergen in het Drentse Echt, nabij Nationaal Park Dwingelderveld.

elke dag geopend

entree vanaf € 8,25

Camping Drouwenerzand

DROUWEN, DRENTHE - Wie overnacht op de gezellige Camping Drouwenerzand hoeft zich niet te vervelen. Lekker fietsen of wandelen in de Drentse natuur, maar ook op het ruim opgezette park zelf is veel te beleven. Ideaal voor gezinnen: een attractiepark is om de hoek.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 14,00

Van de redactie