1

Laatste rondje achtbaan

Wintertijd, achtbanen en wandelen

Redactioneel door

archief oud artikel 27 oktober 2011 Cultuur Na dit weekend is het hoogseizoen van de uitstapjes dan echt voorbij. Veel attractieparken sluiten hun deuren voor de winter, maak daarom nu nog snel een laatste rondje in de achtbaan. Ook gaat de klok weer een uur achteruit en kunnen we weer een uur langer slapen. Tijd voor leuke dingen! Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL.

 
DagjeWeg.NL
Tip: LuxeVakantiehuizen.nl

Laatste rondje achtbaan

Het hoogseizoen is weer bijna voorbij. Na dit weekend sluiten veel grote parken, zoals Walibi World, hun deuren en is het afgelopen met de achtbanen en wilde attracties. Maar nu nog niet! Maak nog snel een rondje in de achtbaan nu het nog kan! Gelukkig zijn er in de winter ook nog wel wat parken geopend, zoals de Efteling!

Uurtje achteruit

Let goed op: in de nacht van zaterdag op zondag gaat de klok weer van 03:00 uur naar 02:00 uur en is het weer wintertijd. Dat betekent een uur langer slapen! Nog meer over tijd en klokken ontdek je in het Museum van het Nederlandse Uurwerk of in het Chromomium.

Wintertijd
 

De paden op met DagjeWeg.NL

Het belooft weer een lekker weekend te worden. Aangename temperaturen en veel zon. Tijd voor een mooie wandeling in de natuur. De redactie van DagjeWeg.NL heeft al veel mooie wandelingen gemaakt. Ga daarom de paden op met DagjeWeg.NL!

Wandelen
 

Dichtbij de heilige Maria

De tentoonstelling Maria is nog één weekje te zien in Museum Flehite in Amersfoort. Ontdek deze bijzondere vrouw dit weekend, nu het nog kan. Het museum wilde Maria als oermoeder, rolmodel en heilige eens in de schijnwerpers zetten. De stad was een bedevaartsoord, vanwege het wonder van Maria. "Het museum wil de verhalen van Amersfoort vertellen."

Maria
 

Tropische cocktails in nat Nederland

De herfst is alweer begonnen, maar hoe hou je dat zomerse vakantiesfeertje nog even vast? Organiseer eens een lekkere cocktailavond. Shaken of stirred, zelfgemaakt of besteld, alles kan! De felle kleurtjes, de tropische namen en het parasolletje: met cocktails haal je gegarandeerd de zomer in huis. Proost!

Cocktail

Nieuwste tips

De redactie van DagjeWeg.NL zit boordevol leuke ideeën voor een dagje weg. Heb je het olifantje Mumba al gezien in Artis? Rondom boerderij De Engelenweij lopen tijdens een groepsuitje ook allemaal gezellige dieren rond. De benen strekken doe je met een step door de binnenstad van Amersfoort of op de nieuwe overdekte kunstijsbaan van De Scheg.

Natura Artis Magistra Amsterdam

Groepsuitjes bij De Engelenweij

Kunstijsbaan De Scheg

Op de step door Amersfoort

Natura Artis Magistra Amsterdam Groepsuitjes bij De Engelenweij Kunstijsbaan De Scheg Op de step door Amersfoort
 

Laatst gewijzigd: 2011-10-29 12:17:12 · Gepubliceerd: 27 oktober 2011 - 164

Dit past bij 'Laatste rondje achtbaan'