Morgen 20 graden!

Aangename temperaturen blijven tot half november

Nieuws door

archief oud artikel 2 november 2011 Toerisme Het is inmiddels november, de wintertijd is ingegaan en toch wordt het morgen en vrijdag op sommige plaatsen wel twintig graden Celcius!

Oktober was al een zachte maand. "Veel zon en weinig neerslag", aldus het KNMI. De hoogste temperatuur werd op 2 oktober in Twente gemeten. Daar was het zo'n 27 graden Celcius. November is nu begonnen, maar het houdt nog niet op met het lekkere weer. Morgen en vrijdag kan de temperatuur op sommige plaatsen oplopen tot wel twintig graden Celcius. Het mooie novemberweer blijft nog wel even. De aangename temperaturen houden waarschijnlijk aan tot half november.

Uitstapjes voor lekker weer

  • 5 Sterrenpark Mondo Verde: een wandeling door 5 Sterrenpark Mondo Verde is een hele ontdekkingsreis. De tuin brengt bezoekers langs allerlei soorten klimaten en werelddelen.
  • Survival in Almere: een survival biedt avontuur en uitdaging, maar vooral veel plezier. Op het outdoorterrein van SEC Survivals in boswachterij Almeerderhout zijn bezoekers van harte welkom.
  • Shopping Experience: bijna elke vrouw is gek op shoppen! Beleef een Shopping Experience met LadyTalk.nl, compleet met high tea, nagels lakken en een goodybag. Shopse!
  • Plaswijckpark: het Plaswijckpark is een ideale attractie om met kinderen te bezoeken. Het park is een combinatie van een speeltuin, een dierentuin en een verkeerstuin. Het park is ook in de winterperiode geopend.
  • De Bataviawerf: kom kijken op de Bataviawerf. Dwaal over de dekken van de reconstructie van de Batavia en klim op de steigers om te kijken naar de replica van De 7 Provinciën die in aanbouw is.

"Veel zon en weinig neerslag in oktober"
Houd ook JanVissersWeer.nl in de gaten voor de meest actuele weersvoorspelling.

Laatst gewijzigd: 2011-11-02 15:46:38 · Gepubliceerd: 2 november 2011 - 208

Dit past bij 'Morgen 20 graden!'