1

Beleef een kleurrijke herfst

Kunst, natuur en Sinterklaas!

Redactioneel door

archief oud artikel 3 november 2011 Natuur Het blijft warm dit weekend. Trek er daarom lekker op uit! Galerieën zetten hun deuren wagenwijd open voor de Kunstweek en krijgt de natuur een opknapbeurt op de Natuurwerkdag. Ook verzamelde DagjeWeg.NL de leukste intochten van Sinterklaas. Lees de nieuwsbrief!

 
DagjeWeg.NL
Tip: LuxeVakantiehuizen.nl

Beleef een kleurrijke herfst

Het houdt maar niet op met die lekkere temperaturen. En toch is de herfst al lang begonnen. Beleef een kleurrijke herfst met een stevige wandeling langs bijzondere landschapskunstwerken. Fijn weekend!

De Sint komt al bijna!

Dubbeldikke speelgoedcatalogussen wisten hun weg naar de brievenbus al te vinden. Nog even en het gourmetstel staat ook op tafel. Ja, het heerlijk avondje nadert en de Sint is bijna in het land. DagjeWeg.NL heeft het overzicht van de leukste optochten.

Sinterklaas
 

Ontdek de parels van Maastricht

Rederij Stiphout combineert de twee parels van Maastricht op een prachtige manier. Maak eerst een rondvaart op de blauwe Maas en ontdek daarna de koelte van de mergelgangen. DagjeWeg.NL ging op ontdekkingstocht in de krochten van de Sint-Pietersberg.

Maastricht
 

Kunstweek

Kunstliefhebbers opgelet: dit weekend begint de Kunstweek. Allerlei galerieën en musea zetten hun deuren wagenwijd open. Bekijk een kunstenaar aan het werk in zijn galerie of geniet van beeldende kunst in een museum.

Kunstweek
 

Natuurwerkdag

Het belooft een heerlijk warm weekend te worden. Steek daarom die handen uit de mouwen in de natuur! Een wilg knotten, een poel schoonmaken of een fruitboom snoeien? Op de Natuurwerkdag word je flink aan het werk gezet!

Natuurwerk

Nieuwste tips

De nieuwsbrief van DagjeWeg.NL heeft nog meer in petto. Gaat het toch regenen? Kom dan dit weekend naar het Museum De Oude Aarde of doe eens creatief op de Huishoud Hobbybeurs in Hengelo. Ook zijn er kaarten te winnen voor de Margriet Winter Fair. Have Fun Events verzorgt sportieve en actieve middagen. Waar wacht je nog op?!

Margriet Winter Fair

Have Fun Events

Huishoud Hobbybeurs Hengelo

Museum De Oude Aarde

Margriet Winter Fair Have Fun Events Huishoud Hobbybeurs Hengelo Museum De Oude Aarde
 

Laatst gewijzigd: 2011-11-07 15:13:15 · Gepubliceerd: 3 november 2011 - 171

Dit past bij 'Beleef een kleurrijke herfst'